Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Halk Ekmek

Ekmek Cipsi

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1833 kj
438 kcal
Yağ
13,40g
Karbonhidratlar
65,80g
Protein
10,90g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 06 Ağu 14 11:03 ÖÖ
%22
TGD*
(438 kal)
22% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%62)
 
Yağ (%28)
 
Protein (%10)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
438
Yağ
13,4g
Karb
65,8g
Prot
10,9g
100 g içinde 438 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %28 yağ, %62 karb, %10 prot.

Halk Ekmek ile ilişkili Ekmek:

Glutensiz Ekmek
Normal Ekmek
Tost Ekmeği
Organik Tam Buğday Ekmeği
Altınçörek Fındıklı Üzümlü Ekmek
Fındıklı Ekmek
  Daha Fazla Halk Ekmek Ekmek Ürünleri

Daha fazla Halk Ekmek ürünleri:

Çok Tahıllı Ekmek (Siyez Buğdaylı)
Tereyağlı Simit
Tam Buğday Çerez
Glutensiz Simit
Şampiyon Ekmek
  Bütün Halk Ekmek ürünlerini göster

Başka türde Ekmek :

Kepekli Ekmek
Beyaz Ekmek
Çavdar Ekmeği
Tahıllı Ekmek
Ekşi Hamur Ekmek
  Daha Fazla Ekmek Beslenme Değerleri Görüntüle

Başka türde Cips :

Patates Cipsi (Tuzlu)
Sade Mısır Cipsi
Yağsız Patates Cipsi
Patates Cipsi
  Daha Fazla Cips Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Juico Green Bomb
Elite Detox Kırmızı Smoothie
Juico Alkalizer Shot
Juico Matcha Yeşil
Elite Detox Merry Berry
The Lifeco Green Blend Powder


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.