exhımbıl Günlüğü, 23 Tem 18

Kolaj yapmayi beceremedim ama hazir irfan keklikci icin ater before cekmisken buraya da atayim not dusulsun dedim. 2 ay ketojenik diyet ve vucut agirligiyla hagif egzersiz sonucu vaziyet budur.

1535 kcal Yağ: 120,08g | Prot: 99,94g | Karb: 21,42g.   Kahvaltı: Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Cumhuriyet Sucuk, Yumurta, Bellanut Oguz, Lindt Excellence 99%. Akşam Yemeği: Ceviz, Antrikot. devamı için...

59 Destekçi    Destek   

21 - 40 / 57
Yorumlar 
Sayenizde olacak daha iyileri gibi hissediyorum irfan hocam. Totem yapiyordum foto falan cekmiyordum hic. Size gondsrince whatsapptan buraya da atayim dedim :) alkol problemim vardi sigarayla birlikte ikisinden birden kurtuldum cok sukur. Umarim boyle devam edebilirim. Yardimlarinizi eksik etmeyin 
23 Tem 18 üye tarafından: exhımbıl
💪 
23 Tem 18 üye tarafından: Minnosum34
canı gönülden tebrik ederim seni. gerçekten çok güzel olmuş. Ben 81.5 dn 73.5 e kadar düştüm ama görüntü eskisi gibi. pek değişen birşey olmadı bana göre. vücudum senin eski vücudun gibi. diyetime eskisi kadar önem vermiyordum kilo kontrolü olsa yeterdi benim için takiii seni görene kadar.. gerçekten bana motive oldun ve şuan tekrar başlamak için can atıyorum.. 
23 Tem 18 üye tarafından: az şişman çocuk
Harikasın. İradene hayran kaldım. Adonisler geliyor belli ki ;)  
23 Tem 18 üye tarafından: rananarinoğlu
Yağ oranın belirleyici unutma, karin kasi mutfak da yapilir. 
23 Tem 18 üye tarafından: alfa_erkegi
tşkrlr karabasan sen nasılsın  
23 Tem 18 üye tarafından: irfan keklikçi
tesekkurler ederim @rananarinoglu. Adonise daha cok yolum var o cizgiler gobek yarim dunyayken de vardi genetik yani kas degil :)  
23 Tem 18 üye tarafından: exhımbıl
Cok tesekkur ederim @sisman cocuk gercekten cok mutlu oldum seni motive etmesine. Bak benim yas otuz ve evden calisiyorum. Senin anlayacagin kicimi kaldirip ise bile gitmiyorum o kadar hareketsiz bir hayatim var. Cok az hiit egzersiz ve duzgun beslenmeyle bile bu hale gelebilirsin gayet. Irade de bitiyor hersey.  
23 Tem 18 üye tarafından: exhımbıl
@alfa ne demek istesigini anlamadim. Yag oranimi daha da mi dusurmeliyim sence?Olcturmedim kac oldugunu bilmiyorum ama sanki daha da zayiflarsam bu sefer kas kutlesi kazanmakta cok zorlanacakmisim gibi hissediyorum.  
23 Tem 18 üye tarafından: exhımbıl
Senin aksine ben işim nedeniyle sürekli yürüyorum.. günde 10 bin adımdan çokça fazla atiyorum. Lakin şu göğüs bölgesi ve göbek bir türlü erimiyor nedense.. neredeyse 10 kilo verdim sorsan nerden verdin bilmiyorum inan ki :) 
23 Tem 18 üye tarafından: az şişman çocuk
Olsun gun icinde aktif olman cok buyuk arti senin icin. su diyet islerine basladigimdan beri ogrendigim tek sey var. Gercekten dovruymus soyledikleri. Ne yersen osun hocam. Dusuk karbonhidrat saglikli yaglar kilo basina da 1 gram kaliteli protein bitti gitti. Hormonlarin bile duzene giriyor inan bana.  
23 Tem 18 üye tarafından: exhımbıl
1.72 boy 72.800 kilo Ozaman 72-73 gram protein almalıyım. Peki yağ ve karbonhidrat yüzdesi ne olmalı ? 
23 Tem 18 üye tarafından: az şişman çocuk
en büyük artin simit bölgen genetik olarak yok bu çok iyi 
23 Tem 18 üye tarafından: irfan keklikçi
Gunluk kalori ihtiyacini hesapla internetten. 30gram net karbonhidrati gecmemeye calis baslangicta. Kilo basina 1 gram protein yeterli ama sen 1.1 yap spor yapmasanda hareketli bir yasam tarzin varmis. Geri kalan kalorini de saglikli yaglar ile tamamla. Max 500 kalori acigi ver fazlasi faydadan cok zarar verir. Saglikli yagdan korkma. Butin enerjini yaglardan alacaksin az yag yiyeyim de daha kolay kilo vereyim diye dusunme. Fitekran.com u hatim et. Butun buldiklerim bu kadar :)  
23 Tem 18 üye tarafından: exhımbıl
Sağlıklı yağ bizden sorulur :) zeytin bahçemiz varda her sene organik yağlarımızı alıyoruz :) 2500 civarı almam gereken kalori ihtiyacı. 75 gram civarı protein En fazla 30 gram karbonhidrat Kalanı da yağ olmak üzere günde 1800 2000 arası kalori alacağım ozaman nasipse. Çok teşekkür ederim idolümmm :)) 
23 Tem 18 üye tarafından: az şişman çocuk
Hocam yağ yakiminda kas kaybi olmamasi adına yağsız kütle * 1 gram protein yeterisz kalir ikiniz içinizde geçerli biriniz hic olmaxsa gun icinde aktif digeriniz vücut ağırlığıyla calisiyprsunz 
23 Tem 18 üye tarafından: irfan keklikçi
Aynen oyle. 500den fazla kalori acigi verme tekrarliyorum. Bol su ic maden suyu vs eksik etme Mineraller icin sonra 1 ay sonra before after paylasirsin guven bana. 1 ay ozen goster titizlikle uygula yeter.  
23 Tem 18 üye tarafından: exhımbıl
Su içme hatırlatıcısı da var :) günde 2200 içmeye gayret gösteriyorum. Bilgiler için çok sağolun. İrfan hocam 75 gramdan fazla mi alayım diyorsun proteini ? Siz öneri yazın lütfen ben sabah okurum. Hayırlı geceler. Tekrar tekrar teşekkürler :) 
23 Tem 18 üye tarafından: az şişman çocuk
Benim icin az haklisin ama sisman cocuk icin ideal. Yuruyus gormezden gelinebilecek kadar kas yikimi yaratir. Proteinin fazlasi da vlikoza cevrilip kullaniliyor ketosizden cikarmasi nispeten zor olsa bile girmesini zorlastirir. Egzersiz yapmayanlar icin yagsiz kitle basina degil kilo basina 1 gram protein okdir diyor bir cok kaynak.  
23 Tem 18 üye tarafından: exhımbıl
makrolari hesaplayalim birlikte 1800 kcal diyelim hadi ki bana kalirsa 1900-2000 alsin 2.500-2.600 civariymis yüzde 70 yağ diyelim 20-25 protein 5-10 arasi karb 400 kcal peotein eder min oda 100 gram yapar max. da 500 kcal oda 125 gram (sifir spor için hesapliyor sadece yürüyüş)  
23 Tem 18 üye tarafından: irfan keklikçi

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


exhımbıl Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.