atakangumuss Günlüğü, 09 Ağu 18

Herkese selam,

Uygulamaya şu sıralar fazla giremiyorum, iş yoğunluğu nedeniyle ve ev taşıyorum :/ Eski üyeler derinliğe gömüldü ve sanki yeni gelenler ana sayfayı doldurdu ( bunda sorun yok ) tahminen bu yeni gelen arkadaşlar klasik "yaz saloncuları" gibi 3 ay spor yapıp 3 ay sonunda uygulamayı da bırakacaklardır. Ama tahminen bir kaç hemcimsim aradığı aşkı burada bulmak konusunda ısrarcı olup uygulamayı bırakmayacaklardır.

Ana sayfa olduğu gibi birde özel kısmı var secretin. Özel kısımda neler döndüğünü ve açık açık yorumlarda yazamadıklarını özelden yazan delikanlılarımızın olduğunu duyuyorum ( Israrlar, Hakaretler, TEHDİTLER, vs. ). Benim de elimde ufak bir arşiv var, bazı arkadaşların açıkça yorumlarda nasıl ilişki yürütme çabasında olduğunu gösteren ama şuan bekletiyorum :)

Sizlerden ricam; özellikle kadın üyelerden. Kimseye fazla güvenmeden, tanımadan, ne olduğunu bilmeden, ne özelden konuşun, nede telefon numaralarınızı vermeyin.
Bir ricam da hemcimslerimden; "ADAM" kelimesinin hakkını verin.

Postu görmesini istediğim bir kaç kişi var, akşama silerim. Yorum yazmanıza gerek yok! Eskilere selam :) Yenilere tekrar hoş geldiniz dileklerimle.

66 Destekçi    Destek   

1 - 20 / 38
Yorumlar 
Öncelikle merhaba,yorum yazmayın demişsiniz ama sizin bu paylaşımınızı okuyunca bende bikaç bişey söylemek istedim.Ben bu programa bikaç gün oldu geleli,insülün direnci teşhisi konuldu bana,bende bu uygulamada belki benim gibi bu rahatsızlığı olan birileri vardır onlar nasıl besleniyor direnci kırmak için ekstra yaptıkları bişeyler varmı öğrenebileceğim diye geldim.ve bu konuyla ilgili bi payda yaptım,bir kişi cevap bile vermedi..sanırım eskiden beri burada olanlar sürekli birbirlerine yorum atıp esprileşiyorlar.kimsenin kimseye destek olduğu yada yardımcı olduğu yok.sizinde dediğiniz gibi bu platformu başka amaçlar için kullanan çok insan var burada ama onlar sadece yeni gelenler değil sizin dediğiniz gibi... 
09 Ağu 18 üye tarafından: arzumeydan
arzum hanım bazı gereksiz paylaşımlar bazen anasayfayı dolduruyor görülmüyor veya yoğun sohbet muhabbet olduğu dönemlerde geride kalıyor haklısınız aslında, zamanla esprilerin burayı daha şen yaptığını düşünüyorum ama hep beraber olduğu sürece... ve birde profiliniz gizli olduğu için gönderinizi görememiş olabiliriz sevgiler :") 
09 Ağu 18 üye tarafından: yavrukedy
Arzu, ben bos gorsugum her posta yorum atmaya calisiyorum inannin gormemisimdir 
09 Ağu 18 üye tarafından: atakangumuss
Umay hanim ve begum1986 isimli kullanicilarin bu konu hakkinda bilgisi daha fazla. Paylasimlarini gorurseniz onlara sorabilirsiniz, benim pek bir bilgim yok acikcasi 
09 Ağu 18 üye tarafından: atakangumuss
eskilerin kalmadığı gibi eski tadı kalmadı buranın  
09 Ağu 18 üye tarafından: b.h.r
Yaw atakan şu millete laf koyma olayını bırakın kim napiosa yapsın birader herkes kendi onundekini yesin :) yok o aşk ariomusta yok öbürü tehdit ediomusta bizene sen diyetine zayiflamana bak benim gibi :)  
09 Ağu 18 üye tarafından: wacoloji
Aşka pek lafim yokta bir adamin bir kadini tehditine kayitsiz kalamam ben ;) 
09 Ağu 18 üye tarafından: atakangumuss
Nickim geçtiği için cevap vermek istedim. Arzu hanım Atakan Bey'in bahsettiği kişi benim. İnsülin direncimi kırdığım dün verdiğim tahlillerde kesinleşti. Yorumumu görürseniz profilime girip bir gönderime yorum yapın, hem profilinizi açık hale getirme hakkında yardım edeyim hem de insülin direnci hakkında konuşalım. İyi akşamlar:) 
09 Ağu 18 üye tarafından: begum1986
Türkiye'nin gerçeği bu. Sadece burada değil her uygulamada abazalar dolanıyor. Letgo ya letgo oraya ablam çocuğunun eski bebek arabasını koydu ve kendisine "boşandınız mı arabayı satıyorsunuz, kac yasindasiniz yaa, cok guzelsiniz" vs vs gibi mesajlar geldi. Çıldırmamak mümkün değil. Bu ülkede kadın olmak cidden zor. 
09 Ağu 18 üye tarafından: ibrahimgksal
Valla Atakan ben profilimi gizledim. Yeter artık bunaldım. Öyle kontrolden çıkmış kavgalar var ki artık olay resmen fake hesap savaslarina döndü. Ayağına basılan faketen gelip linç politikası ya da küfür saldırısı yapıyor. Henüz bana bu şekilde bulaşan olmadı, varsa da hesabımda ekli ben bilmiyorum. Ama milletin yaşadıklarını görünce üzülüyorum. 3 kuruş mutluluğu çok görüyorlar insana. Insanlar gerçek adı soyadı şahsi fotoğrafı ile düşüncelerini savunmaya çalışıyor, bir dünya çirkin adam doluşmuş ortalığı çöplüğe çevirmeye çalışıyor. Bana benim arkadaşlarım yeter.  
09 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
Adam kelimesi de sembolik bu arada cinsiyet içermiyor. 
09 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
Aynen abi cok haklisin 
09 Ağu 18 üye tarafından: atakangumuss
Ibo gercekten oha ya, harbi letgo la orasi yani amac belli, ilgincler ya😶 
09 Ağu 18 üye tarafından: atakangumuss
Ee aslında burda da amaç belli ama durdurulamıyorlar. 
09 Ağu 18 üye tarafından: ibrahimgksal
Bende yenilerden olarak hoşbuldum diyore ve gerçekten çok güzel bir konuya değinmişsiniz teşekkürler 
09 Ağu 18 üye tarafından: ZEHİR.GÖZLÜ
Siteye yazıp attırabiliyorsun başlarda ben çok yaptım ama gelincik gibi intikam yemini içip geliyorlar. Ben anlamadım ki. Hepimizin işi gücü var bu kadar komploya bilmemneye ne gerek var. Paylaşımını yap verilerini takip et ihtiyacın olan bilgileri al geç işte. 
09 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
Atakan çok haklısın bende bunaldım sırf bu yüzden eskiler fazla aktif değil artık 
09 Ağu 18 üye tarafından: mrvdmi
Kirlisakal aşırı komiksiniz bu zararlı yapmayın. 
09 Ağu 18 üye tarafından: ibrahimgksal
Geçen salona gittim kol günümdü senin sözün geldi aklıma araya bi iki göğüs hareketi ekledim kekoluktan kurtuldum dimi kanka :)  
09 Ağu 18 üye tarafından: wacoloji
Şu ilişki yürütme çabasını biraz açar mısınız?  
09 Ağu 18 üye tarafından: Afilli Filinta

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


atakangumuss Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.