Erol Egemen Günlüğü, 28 Ağu 18

Her ne kadar protein dünyasına bir darbe vurmuş olsan da adamın dibisin Sayın Haluk Levent:)

22 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
satın alıp emekliye ayırdık dememişki :D bu levent çok tehlikeli adamdır. çoktan kesip yemiş olabilirler.  
28 Ağu 18 üye tarafından: howdy dummies
Haluk Levent bu ülkenin gizli öznesidir Tabii ki yemeyecek🤫 İzmir Kemalpaşa çiftlik hayvanlarının barınağına gönderilecekmiş 
28 Ağu 18 üye tarafından: haksendur
Evet ekrana sığmadığı için devam metnini kırpmak zorunda kaldım barınağa yolladı. Bu adamın instagramını herkesin takip etmesini tavsiye ederim düğününe çağıran doğum gününe çağıran nikah sahitligi isteyen vs hangi hayranı varsa koşup gidiyor. Evet yıllarımız onun dolandırıcılık hikayeleri ile geçti ama ben şöyle bakıyorum her konseri full çakılı festivalinden kendi konserine sürekli çok uzun yıllardır sahne alıyor ama ismi sürekli bu konularla anılıyor, hiç kimsenin ömrü boyunca bu kadar kazanıp bu kadar batak içinde gezecegini düşünmüyorum menajeri için baya kötü duyumlar vardı yaşadıkları onunla alakalı olabilir zira sürekli dolandirma isteği olan biri bu şekilde her ricaya koşa koşa gitmez. 
28 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
benim fikirlerim bu şekilde yani Howdy başkan :) 
28 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
bu adam delikanlı adam. yer ineği ama çıkar yedim der :D yemez diye kestirip atamam :D ineği yemeside onu kötü yapmaz zaten :D takip ediyorum instadan.  
28 Ağu 18 üye tarafından: howdy dummies
Aynen sonuçta çoğumuz proteinciyiz :) Yalnız bu dananın sembolik bir durumu oldu azminden dolayı o yüzden ona hakettigini vermek lazım bence:) 
28 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
Ahbap harekatının öncüsü, çocukluğumdan beri çok severim. Haluk Levent candır halkın adamıdır :)  
28 Ağu 18 üye tarafından: Bir Filin Günlüğü
sembolik nedir :D diğer danalara öncülük yapıp moral mi veriyor :D bu sene etler çok iyi çıktı bu arada enteresan ya. 4 ayrı hayvanın eti vardı hepsi birbirinden iyiydi. kavurma resmen ağızda dağıldı. geçen 2-3 sene çok kötüydü etler :D sonu sanki mezar olacak onuda finalde yıkacaklar bir yerde. 
28 Ağu 18 üye tarafından: howdy dummies
Howdy senin gibiler yüzünden kahraman yetişmiyor ülkede, seni kesecek olsalar 3 gün suyun içinde saklanamazsın bir yerden başlamak lazım:) 
28 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
Ben de duramam bu arada sen yazarak doğru olmadı galiba yanlış anlaşılmaya açık kastım sembolik eleştirisi için:) 
28 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
Fil Hanım👍  
28 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
boğulacağımızı anlayınca çıkardık karaya. kavurma yapacak bile olsalar 2 saat daha yaşamak var işin ucunda. ben gerçekçiyim arabanın arkasına bağlanan kıza üzülmem, denize kaçan ineğe sevinmem, bunlar sadece olan olaylar. haberimiz olmasada olmuşlar. biz mutlu olalım yada üzülelim diye olmuyorlar.haluk levent neden bu ineği satın almış? asıl soru bu.  
28 Ağu 18 üye tarafından: howdy dummies

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Erol Egemen Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.