aysee999 Günlüğü, 11 Tem 20

60 dakika eliptik, 545 kalori yakmisim. Sabah da ac karnina 60 dakika. Tartida halaaa tık yok....die bise anlamadim bu isten.. Agirlik da calisiyorum. Yediklerime de dikkat ediyorum. Sizce neden boyle.

28 Destekçi    Destek   

21 - 40 / 41
Yorumlar 
Yağ kaybedip kas kazanıyor olabilirsin bence tartı değil mezurayla beden ölçülerini kontrol etmelisin  
12 Tem 20 üye tarafından: melek3434
Birde chloe ting 2 haftalık programını deneyin gerçekten güzel 7 cm kadar belde incelme oluyor 
12 Tem 20 üye tarafından: melek3434
Mezura ile ölçülerinize bakın. Tartı değil mezura  
12 Tem 20 üye tarafından: abdulcanbaz
Sabah aç karnına (su bile içmeden) ve mesanenizi boşalttıktan sonra tartılmalısınız. Yine sonuç alamazsanız bir diyetisyene başvurun sağlık probleminiz olabilir. 
12 Tem 20 üye tarafından: açımgaliba
Bence kas kütlesi oluşuyor olabilir tartıya birkaç hafta ara ver ve aynaya bak☺️🤗Ama çokk spor yapma bence ben eskiden her gün çok yoğun spor yapıyordum mesela sonra haftada 4 5e indirdim bu şekilde daha iyi sonuç alıyorum uzmanlarda 3 4 öneriyor haftada 3 4 egzersiz yetmiyorsa egzersizde sorun var demişti ağırsağlam mesela.Elinden geleni yapıyorsun sonucu da alacaksın biraz sabır gerekli😊 
12 Tem 20 üye tarafından: kuzeysdreams
Büyük ihtimalle kas kazanıyor olabilirsiniz bu yüzden tartıda değişiklik göremiyorsunuzdur tavsiyem her hafta tartilirken metre ile vücut olculeriniz ölçün eğer küçülme varsa yağ kaybediyorsunuz anlamına gelir👍🏻 
12 Tem 20 üye tarafından: derya 5 kilo verip gidecek
ustteki stres ve uykusuzluk sebebiyle oluşan kortizol hormonu faktörüne katılıyorum. bir de spor yaptıktan sonra tartılmayın, kardio sonrası vucut su topluyor. ertesi gunun sabahı tartılın. 
12 Tem 20 üye tarafından: cnsbxl
Makineler yanlış gösterir. Yapılması gereken SÜRDÜRÜLEBİLİR bir spor temposu ile bir miktar kalori açığı oluşturmak. Sonucu da 3 haftaya göreceksiniz maalesef hemen göremeyebilirsiniz. 
12 Tem 20 üye tarafından: Taibenna
Uykusuzluk problemi cekiyorum malesef.. Zaten 8 saatin uzerinde uyuyamayan bir insanim. Hayatimda 12de uyanmadim kacta yatarsam yatayim. Ama bu aralar daha fazla.. ya uykum saatlerce gelmiyor ya gece uyanip bidaha uyuyamiyorum. Uyusam da derin uykuya gecemiyorum. Gozum kapali duruyorum gibi. Dinlenmis kalkmiyorum. Kan testime baktirdim. D vitamini eksik. Onun da yag tutucu ozelligi varmis. Sabah ac kardiyolara 1 haftadir basladim. 2-3 hafta devam edeyim artik sonuc olmazsa da sorgulamiycam bunu;))) cevaplariniz icin tesekkur ederim. 
12 Tem 20 üye tarafından: aysee999
D vitamininiz eksikse yürüyüşü koşu bandında değil dışarda açık havada yapmanı tavsiye ederim. Güneşin yararlı ışınlarından faydalanın 😊 
12 Tem 20 üye tarafından: açımgaliba
@acimgaliba doktor a oyle soyledi;) 15 dakika cikin yuruyun dedi. Karantina doneminde tahminimce herkesin dusmustur. 
12 Tem 20 üye tarafından: aysee999
@melek chloi ting e basladim 2 gun yaptim;)) basindan sonuna bitirebiliyorum ama o tempoda yapmak zor geliyo. Ama agirlik antremanlarindan sonra yapiyorum bazen 10 dakika karin calismasi olarak. 
12 Tem 20 üye tarafından: aysee999
@aytec sabah kalkip ac karnina 1 saat kardiyo yapip aksam 1 saat daha yapan bi insan emin ol ki beslenme konusunda da iradeye sahiptir. Zaten o kadar emek verince sagliksiz seyleri yiyesin de gelmiyor. 
12 Tem 20 üye tarafından: aysee999
@derya mezuro olculeri icin bekliyorum. 2 haftada 1 almak daha mantikli imis. 
12 Tem 20 üye tarafından: aysee999
@tesk kedisever uykusuzluk sorunum var zaten sporu gec yaparsam uyumakta daha da zorlaniyorum. 
12 Tem 20 üye tarafından: aysee999
ben tekrar "diyete" (kalori azaltmaya) basladiktan 3 hafta sonra yavastan kilo vermeye basladim. biraz daha sabirli olursan er ya da gec iner kilolar 
12 Tem 20 üye tarafından: laedri38
@laedri aynen kalori azaltmaya dikkat etmeye basladiktan sonra durdum. Hani bazilari basta 3-5 kg verir durur. Ben de oyle olmadi direkt dursu. 15 haziranda baslamistim. 
12 Tem 20 üye tarafından: aysee999
6 ay once insulin direnci yuksekligi sebebi ile şeker çukulata ekmek ve beyaz princi tatliyi kestim ilaca basladim 1.5 ay sonra hic bir sey degismemisti dr sabah simit pohaca yida kesmelisin dedi direnc 5.5 idi potansiyel seker hatasi kivami ben sabah simiti kestim uzerine gunde 2.5 paket ictigim sigarayi kestim 20 gundurde hergun 10 bin adim uzeri yuruyorum 1 ay once kilom 85 idi su an 80.5 kg. kahvaltim peynir zeytin yumurta kepekli galeta bazen domates biber takviyeli ara oğunlerim tadim fistikli bar elma yogurt bol ayran 3 litreye yakin su altinbasak keten tohumlu kraker bazen izgara kofte aksamlari hic farketmiyor ne varsa yiyorum aperatif cig badem cig findik cig fistik 1 ayda 4.5 kg sigara birakmama ragmen fikir versin diye yazdim yaşım 52🖒 
12 Tem 20 üye tarafından: serhatbyr
su an insulin direncim 2.25 e dustu✌ 
12 Tem 20 üye tarafından: serhatbyr
@serhat bey masallah guzel kilo vermissiniz ben de de ilginc bir sekilde kolestrol cikti;)yagli kizartma hamur isi hic yemem eti de haftada bi kac kere cogunlukla balik. Kilo verirsem dusecek mi bakalim 200 olmasi gerekirken 278 cikmis kolestrol. Doktor pek ustunde durmadi herkesin cikio eskisi gibi kolestrola karsi cok sert degiliz dedi. 
12 Tem 20 üye tarafından: aysee999

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


aysee999 Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.