çileekkk Günlüğü, 16 Şub 21

🍷🍷🍓🍓

125 kcal Yağ: 0,00g | Prot: 0,10g | Karb: 3,84g.   Akşam Yemeği: Kırmızı Şarap. devamı için...
342 kcal Egzersiz: Apple Health - 24 saat. devamı için...

89 Destekçi    Destek   

21 - 40 / 42
Yorumlar 
Oğuzgaye en azından postumuz boş , başkasını eleştirmek için eleştiren boş insanlardan değiliz 😊🙏 
17 Şub 21 üye tarafından: çileekkk
alem masasi ama tamamen diyet 😁 
17 Şub 21 üye tarafından: yiyerek ölecez
cipsler bile sayılı sanki  
17 Şub 21 üye tarafından: yiyerek ölecez
mükemmel bir ortam😍 afiyet olsun 
17 Şub 21 üye tarafından: meltemseda
Yiyerek öleceğiz minimal herşey 😊🍓 
17 Şub 21 üye tarafından: çileekkk
Teşekkür ederim meltem 🍓☺️ 
17 Şub 21 üye tarafından: çileekkk
Eleştirmek zaten çoğu zaman eleştirmek için yapılır. Diyet uygulaması içki masası paylaşmak için değildir. Buna gelen en ufak eleştiriyi kaldıramayıp direkt şahsa hakaret edip laf soktuğunu sanmak da boş. Neyse, umarım vücudunu geliştirmeye çalıştığın kadar beynini de geliştirebilirsin bir gün. 
17 Şub 21 üye tarafından: OguzGaye
Oğuzgaye; Sinirlenince saldıran insanlar bana hiç zeki ve akıllı gelmiyor nedense aksine gerçekten gülüyorum teşekkür ederim beni eğlendirdiğin için güzel günler dilerim 👍🙏🍓 
17 Şub 21 üye tarafından: çileekkk
sigara hariç hepsini gömerim 😏😏😏😏👌👌 
17 Şub 21 üye tarafından: serhatbyr
Valla bomboş post. Söylediklerin de boş. Bir paylaşımı beğenip güzel yorum yapinca her şey güzel, beğenmeyip boş deyince (ki gerçekten boş, sağlıklı beslenme uygulamasında içki masasının yeri yok) saldırgan oluyoruz. Gören de küfür ettik sanacak. Ben senin paylaşımına boş dedim. Sen direkt şahsıma boş diyorsun. Asıl saldırgan olan davranış bu. Biraz kitap oku bence. Zekayla falan alakası yok bunun kelimeleri doğru anlamayı öğren. İnsanları tanımadan da onlarla ilgili yorum yapma. 
17 Şub 21 üye tarafından: OguzGaye
Serhat abi az içiyorum sigara da ☺️🍓 
17 Şub 21 üye tarafından: çileekkk
Oguzgaye teşekkürler ☺️☺️🤣🤣 çok zahmet etme elini yorma dikkate alabileceğim biri değilsin. Sen beni ne kadar tanıyorsunda yorum yapıyorsun acaba ? Tamam güldürdün beni eğlendirdin ama rica ediyorum artık şu bol posttan bir git by by🙋‍♀️🙋‍♀️Güzel günler🍓 
17 Şub 21 üye tarafından: çileekkk
Dikkate almadan ismimi kullanarak yorum yapmazsın. Ben sana yorum yapmıyorum. Anlama kıtlığın var sanırım. Bak son cümlem sanaydı ama. Farkı anladın demi. Vardır o kadar Türkçe'n? Ben içki masası paylaşmaya boş diyorum. Ama sen bunu konu haline bile getiremiyorsun (yanlış olduğundan) bana sallıyorsun hala. Neyse, umarım içtiğin içkiler kafanı açar biraz. Haklı görünmek için çok çaba sarf ediyorsun bebe gibi emoji falan atmışsın. Az ciddi ol. 
18 Şub 21 üye tarafından: OguzGaye
Ben de alkol kullanmıyorum fakat kimsenin hayatına herkes karışamaz 
18 Şub 21 üye tarafından: yiyerek ölecez
Kimsenin hayatına karışmıyoruz zaten ne içerse içsin insanlar. O hayatı bizim sağlıklı beslenme uygulamasında görmemiz saçma. Git Instagram'da Twitter'da falan paylaş. Burada yeri böyle postların. Yine de ille de paylaşıcam diyorsan profili takipçilerine özel yaparsın.  
18 Şub 21 üye tarafından: OguzGaye
Oguzgaye , Bakma görme olsun bitsin vaktim yok benim aklımı senle uğraşmakla yoramam rica ediyorum benim postuma yazma yanlış insan benim kimseyle derdim olmaz hele uğraşçak hiç vaktim olmaz .. sana bol şanslar hayatı daha da zorlaştır kendine ama beni karştrma çünkü hiç kaale almıyorum 🙋‍♀️🍓 
18 Şub 21 üye tarafından: çileekkk
Rican umrumda değil istediğim posta yazarım. Yazmamı istemiyorsan engellerin. Ya da uygulamaya aykırı içerik paylaşmazsın. 
18 Şub 21 üye tarafından: OguzGaye
Çileğimm şu kekinden nasıl canım istedi olsada yesek😋 sen böyle güzel kek yapmayı nereden öğrendin bakım güzel hatun 😘  
18 Şub 21 üye tarafından: empusa614
Hala aynı fikirdeyim sağlıklı beslenme sitesinde kızartmalar şantiler pastalar paylaşılıyor da bu mu gözünüze batıyor...art niyet var 
18 Şub 21 üye tarafından: yiyerek ölecez
Alakası yok. Bir kere pastayla alkol bir tutulacak şeyler değil. Onun dışında pasta kek börek diyetin içinde olan şeylerdir. İlk saldırılarln şeyler. Bazen kendini tutamayıp yediğini söyleyen ve suçluluk duyan insanlar oluyor. Veya cheat meal yapanlar. Bunlar hoş görülür şeylerdir. Ama alkolün insan yaşamında yeri yoktur. Olsa bile diyet uygulamasında yeri yoktur. Bana göre tabii. Sen alkol ve şekeri eşit görebilirsin. Bana göre değil. Ve ben görmek istemediğimi söyleyip belirttim. İsteyen paylaşır. İstemeyen de paylaşma la bunları der istediği şekilde. 
18 Şub 21 üye tarafından: OguzGaye

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


çileekkk Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.