elfsenn Günlüğü, 22 Mar 21

Basen ve kollardan kilo verebilmem için tavsiyelerinizi bekliyorum.
58 kg Bugüne kadar kayıp: 10 kg.    Geriye kalan: 6 kg.    Diyet Takibi: Oldukça İyi.
Haftada 0,1 kg kaybediyor

15 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
sporrr ve az tatlı yemek 
22 Mar 21 üye tarafından: seyma96aslan
Sıfır şekere beslen 1 ayda fıstık gibisin :)  
22 Mar 21 üye tarafından: savcıhanm
@Savcıhanım sanırım en büyük sorunum şekerden vazgeçemiyor oluşum... 
22 Mar 21 üye tarafından: elfsenn
. 
22 Mar 21 üye tarafından: merdiz
seyma96aslan teşekkür ederim  
22 Mar 21 üye tarafından: elfsenn
😊😊 
22 Mar 21 üye tarafından: seyma96aslan
Kol ve basenlere dayalı egzersizlere odaklan. 
22 Mar 21 üye tarafından: Alice.S.Fri
Şekerden vazgeçemiyorsanız ise; Stevia diye bir mucize bitki var. 0 kalori ama şekerden daha tatlı. İnternetten “Öğütülmüş Stevia Yaprağı” diye ararsanız bulursunuz. 30 küsür falan fiyatı ama gözünüz korkmasın yarım çay kaşığı stevia 1 tatlı kaşığı şekere bedel. 
22 Mar 21 üye tarafından: Alice.S.Fri
Alice.S.Fri öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Stevia hakkında bilgim var fakat ben ne çay ne de kahveme şeker kullanmayı uzun süredir kestim zaten benim sorunum aslında içerisinde fazlaca şeker ve katkı maddeleri barındıran yiyeceklerle. Çikolata, cips, gofret, bisküvi, ve şekerli içecekler... Yani yemek yemektense bunları yiyerek doymayı tercih ediyorum ve bu şekilde kilo vermem zor oluyor. Kafamda bunlara bir son vermem gerektiğini biliyorum inşallah bu yiyeceklere bir dur diyebilirim.  
22 Mar 21 üye tarafından: elfsenn
Benimde öyleydi hayatim cikolata gofretler kekler uzerine kuruluydu 1 tanede degil 4 5 tane bi sure sonra cildim bile değişti hala bayiliyorum deli gibi hala gidip pastaneye bomba yiyorum pasta yiyorum ama bu aburcuburlari bi kere birakinca aramiycaksin bile ödül koy kendine 1 hafta sonunda sevdigin 1 2 bişey al kendini mutlu et  
22 Mar 21 üye tarafından: gulcesah
Ben de çok severim. Mesela ben daha yeni bir tarif uydurdum. İki kaşık (kendi yaptığım raw) yerfıstığı ezmesi, 230 ml Light süt ve 1 çay bardağı şekersiz kakao tozunu ve dilediğiniz kadar stevia’yı karıştırarak kısık ateşte kıvam alana kadar pişirirseniz ve sonra kalıplara ayırıp buzluğa atarsanız çok güzel bir çikolata elde edersiniz. Bunun gibi bir sürü hali hazırda tarifler de var siz de onu çıkarıp bunu eklerseniz normal tarifleri şekersiz ve az kalorili yapabilirsiniz.  
22 Mar 21 üye tarafından: Alice.S.Fri
@gülşahşah daha önceki kilo verme sürwcimde bahsettiğin gibi yapmıştım dediğin gibi aşırı canım da istemiyordu hafta bir bir çikolata yiyordum. Düzene oturtmuştum fakat 10 kilo verdikten sonrasporu bıraktım ve zamanla yediklerime dikkat etmeyi de bıraktım. Yani yemek yerine zararlı olan pek çok şey tüketiyorum. Şükür kilo almadım ama biraz daha bçyle ilerlerse alacağım aksine kilo vermem ve vücudumun toparlanması gerekiyor. Şu an bir gün bile çikolata vb şey yemediğimde büyük bir eksiklik hissediyorum inşallah daha önceki gibi yine düzene koyabilirim.  
24 Mar 21 üye tarafından: elfsenn
Alice. S. Fri yapmak zaman alıyor maliyet istiyor daha önce denemiştim ve istediğim gibi bir lezzet olmadığı için yiyememiştim açıkçası bu yüzden hafta bir bir paket çikolata en iyisi gibi duruyor benim için.  
24 Mar 21 üye tarafından: elfsenn

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


elfsenn Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.