Pan-roast Pork Loin▪️Spicy Rhubarb Sriracha BBQ Pan Sauce▪️Oven-roasted Yukons, Daikon, Carrots, Cauliflower
|
2190 kcal
|
Yağ: 89,66g | Prot: 102,20g | Karb: 160,60g.
Kahvaltı: Thin Crust Cheese Pizza, Carnation Evaporated Milk, Costco Black Forest Ham, Coffee, Fried Egg. Öğle Yemeği: Jams, Preserves, Marmalades (Low Sugar), Nancy's Lowfat Plain Yogurt. Akşam Yemeği: Pinot Noir Wine, Pork Chops (Center Rib, Bone-In, Cooked, Pan-Fried), Trader Joe's Sriracha & Roasted Garlic BBQ Sauce, Roasted Potato, Cooked Carrots, Frieda's Daikon. Aperatifler/Diğer: Pinot Noir Wine. devamı için...
|
|
Yorumlar
25 May 22 üye tarafından: buenitabishop
|
25 May 22 üye tarafından: sk.17
|
Filling up on low cal high volume foods❣️😍😍😍
25 May 22 üye tarafından: moopie321
|
Looks delicious as usual!!
25 May 22 üye tarafından: wifey9707
|
how do you you get your carrots and other roots to look that roasted? how long and what temps? nice
25 May 22 üye tarafından: dksg97
|
LoCal for MY SoCal FSF @moops ❣️
25 May 22 üye tarafından: sk.17
|
🥕🥕🥕 Gettin‘ to the root of the issue Erq 💕
25 May 22 üye tarafından: sk.17
|
25 May 22 üye tarafından: sk.17
|
@dksg .. 375-400F, 50-70min, brush with oil, salt, other spices as desired. Play around with those root. Washed, organic,, skin-on carrots are the preferred choice here 🥕🥕
25 May 22 üye tarafından: sk.17
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|