Gazel Ɗilara Ƙ. Günlüğü, 18 Ağu 22

onlar alirken, sen vereceksin.. benim yedigim daha lezzetli ve protein bombasi :)

2536 kcal Yağ: 78,86g | Prot: 282,63g | Karb: 170,51g.   Kahvaltı: Muz, Salatalık, Buono Bitter Çikolata (%60 Kakao), Peynes Lor Peyniri, Haşlanmış Yumurta, Polonez Fit Yaşam Hindi Füme Eti, Dost Yarım Yağlı Süt, Polmak Gold Krem Fıstık, Fındık, Eti Lifalif Yulaf Ezmesi. Öğle Yemeği: Kırmızı Mercimek Çorbası, Tavuk Göğüs Eti. Akşam Yemeği: Tavuk Göğüs Eti. Aperatifler/Diğer: Muz, Çerezya Karışık Kuruyemiş. devamı için...

70 Destekçi    Destek   

1 - 20 / 29
Yorumlar 
Seninki harika duruyor zaten 👌 eminim lezzeti de öyledir 😋 
18 Ağu 22 üye tarafından: 🌼 Handan 🌼
Teşekkür ederim, Handan abla daha fırından yeni çıktı tadına bakamadım ama güzel gözüküyor ne de olsa içinde tavuk var kötü olma ihtimali yok 😋💪 
18 Ağu 22 üye tarafından: Gazel Ɗilara Ƙ.
Aynen canım afiyet kas olsun 💪 birazdan beğeniler de yağar 😛 
18 Ağu 22 üye tarafından: 🌼 Handan 🌼
Teşekkür ederim ablacım, arkadaşlar dip not bırakayım görünüşü mükemmel ama tadı için aynı şeyi söylemem silah zoru ile yesem daha iştahlı yerdim masada yüz ifadem degisti hatta aileden biri sordu neden öyle yaptın diye aslında tiksinti geldi ama ben aklıma bir şey geldi de ondan öyle yaptım diye geçiştirdim.. 
18 Ağu 22 üye tarafından: Gazel Ɗilara Ƙ.
Mantıya karşı tavuklu türlü. 🤔 Senin porsiyodan tercih ederdim. 🙂 Afiyet olsun, şifa versin 🧿🍀 
18 Ağu 22 üye tarafından: Mai Lotus
TuruncuMai7, teşekkür ederim hiç zorlanmadım bile sevmiyormuş gibi hissettim gözüm hiç aramadı öyle soyleyim benim yediğim daha iyi :) 
18 Ağu 22 üye tarafından: Gazel Ɗilara Ƙ.
fitness|, haklısınız ben de çok yaşadım bu durumu ama gerçekten içim istemedi mantiyi. 
18 Ağu 22 üye tarafından: Gazel Ɗilara Ƙ.
Dilara’ciğim, beynimiz bir süre sonra tatları unutmaya başlıyor. Dilimizdeki tat reseptörleri de farklı algılıyor. Ama duygusal karşılığı hatırlar. Tuzak burada gizli. Ben mesela 30 yıldır kola içmiyorum. Ama arada sırf tadı nasıl gelir diye ve de canım çekti için bir iki yudum aldım. İlk 10 sene içinde tadı boya gibi geliyordu. Sonra tamamen bıraktım, çünkü anlamsız bir gıda benim için. Zehir olarak kodladım için zaman içinde ona karşı duygusal çekicilik hafızası vesaire silindi gitti. Geçen günlerde ise benzer durumu buğday unundan yapılmış bir krakerle yaşadım. Bu sene Nisan ayında glüten sebebiyle buğdaydan yapılmış herhangi bir şeyi terk ettim. Buğdayın çekiciliği 4,5 ayda lezzet düzeyinde kayboldu. Tadından eskisi gibi ne mutluluk hissini duydum, ne de lezzet olarak aynı geldi. Onu yabancılaştırdım ve bundan dolayı çok memnunum.  
18 Ağu 22 üye tarafından: Maria (IF, Keto)
çok güzel görünüyor afiyet olsun tatlimmm😘 
18 Ağu 22 üye tarafından: karahuseyinoglubahar
Maria, kesinlikle katılıyorum 👍 herşey beyinde bitiyor ve irade de cok önemli. Işınsu diye bir hanim vardi astrolog. Kadın bu beyin olayını kullanarak ne kilolar verdi. Beyne nasıl kodlarsan öyle karşılık alırsın diyor, çok doğru bencede. 
18 Ağu 22 üye tarafından: 🌼 Handan 🌼
Woow Dilara menü harika görünüyor👌🏻👌🏻 afiyet olsun🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ 
18 Ağu 22 üye tarafından: ozlemaries
Haklısınız Maria abla. Siz de ki durumu da yaşadım uzun zamandır icmemistim kolayı bir gün içeyim dedim tabii ki aynı tad ama siz yıllardan bahsediyorsunuz benim ki ay olmuştu gerçekten gereksiz besinler bı faydasi yok zararı çok 🌹 
18 Ağu 22 üye tarafından: Gazel Ɗilara Ƙ.
fitness|, belki de kendimizi kandiriyoruzdur zaten besinleri yeyip, yememem gereken şeyleri benden önce babam uyariyo sanki yeyince 10 kg alacağım bir görsen deli oluyorum ev de. Sırf bunun icin kaç kere kavga etmisligimiz var aha bugün de olacaktı neyse dedim.. ben kendimi bildikten sonra ister 10 tabak yerim ister 1 tabak cefasini ben surecegim sefasını. Çok sinir oluyorum benden ne yeyip, ne yiyeceğine karışan insanlara. 
18 Ağu 22 üye tarafından: Gazel Ɗilara Ƙ.
fitness|, geçenlerde hastahane de söz de komşu herhalde hiç tanimiyorum az yemen lazım diyor afedersin ulan hıyar az yemekle zayıflaniyor mu bu nasıl bir düşünce a o yollardan da geçtim. Ne oldu zararı kendime oldu. 
18 Ağu 22 üye tarafından: Gazel Ɗilara Ƙ.
Teşekkür ederim Bahar abla görünüşü güzeldi ama tadı için aynı şeyi söylemem 🌹❤️ 
18 Ağu 22 üye tarafından: Gazel Ɗilara Ƙ.
zeynepsş, çok teşekkür ederim ablacım saçıma ilk zamanlar alisamamistim ama şimdi uzatmak bile istemiyorum.. yakismayacagini düşünüp kestirmek bile istemedim ama oldu bir şeyler ❤️🌹 
18 Ağu 22 üye tarafından: Gazel Ɗilara Ƙ.
fitness|, çok haklısın ben de halen bu durumu atlatmış değilim 1 ay da yiyeceğim şeyi 1 günde yiyorum.. ve daha demin yaşadım aynisini.. 
18 Ağu 22 üye tarafından: Gazel Ɗilara Ƙ.
Teşekkür ederim Özlem abla 🙋🌹 
18 Ağu 22 üye tarafından: Gazel Ɗilara Ƙ.
fitness|, psikolojik olarak etkileyen bir çok durum tabii ki. Kimi zaman öyle bir boşluğa düşüyorsun "amaan nasıl olsa yakarim/veririm" diyorsun mesala ondan sonra yedikten sonra pişmanlık duyuyorsun. Yeme bozuklugu oluşuyor ondan sonra. Atıyorum örnek olarak kola içmek istiyorsun diyelim bir yanın kan ağlıyor içme diye bir yanın içmek istiyor yani uzun zaman sonra içmek zararı olacakmış gibi psikolojik depresyona girip hunharca aglayabiliyorsun çok kötü bir durum. Zaten yemekler ve abur cuburlar ile aram olmasaydı bu durumda olmazdı. Zamanında yedim hiç bir şey düşünmeden şimdi ki halime çok üzülüyorum zayıf olmak varken şişmanım ve sanki ömür boyu böyle kalacakmışim gibi hissediyorum. Cok kötü durum vallahi yaşamayan anlamıyor maalesef.. 
18 Ağu 22 üye tarafından: Gazel Ɗilara Ƙ.
fitness|, çok uyardım ama maalesef sonuç alamadım. Alt tarafı 4 tane mantı yedim diye isitmedigim azar kalmadı. Halbuki ki o gece onun çok çok fazlasını bile yakmistim. Kac kere kavga ettim yine olmadı. Mesala yengem yesin bir şey olmaz nefsini gidersin dediği zaman ona da kızdı hep. Ondan sonra sürekli yemek isteyecek gibisinden laflar işittim. Neler gördü bu gözler, neler işitti bu kulaklar.. bir gün kalkıp neredeyse benim sayemde zayıfladın diye söz söyleyecek öyle düşünüyorum. Buna benzer bi laf duymuştum tabii yine tartışma çıkmıştı.. 
18 Ağu 22 üye tarafından: Gazel Ɗilara Ƙ.

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Gazel Ɗilara Ƙ. Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.