naz seçgin Günlüğü, 15 Haz 16

sevgili vücudum yakarmısın şu son kalan kilolarıda sinir oluyorum artık sana heeeeee
56,8 kg Bugüne kadar kayıp: 5,2 kg.    Geriye kalan: 7,8 kg.    Diyet Takibi: Oldukça İyi.
Haftada 0,2 kg kaybediyor

6 Destekçi    Destek   

1 - 20 / 41
Yorumlar 
Oooo bir şey kalmamış ki zaten. :) Arada olur böyle yavaşlamalar. Suyu ve hareketi biraz artır yeterli. :) 
15 Haz 16 üye tarafından: maef42
Yaklasık olarak ıkımızın de bes altı kılosu kalmıs. Ben senle yarısırım sımdı :-)) ;-)  
15 Haz 16 üye tarafından: SadaHamide
maef42 her gün 15 -20 km yakın yürüyorum daha ne yapmam lazım bilemiyorum akşam yemeklerini kestim işten çıkmadan önce yoğurt falan yiyorum  
17 Haz 16 üye tarafından: naz seçgin
Az yedıgın ıcın netabolızman durmus olmasın. Gerekkı kalorıyı sabah ve oglen alıyorsan sorun yok aksam yemegını kesme harıka bısey. Ben de ıntermettend fastıng 
17 Haz 16 üye tarafından: SadaHamide
Naz Seçgin bence fazla yürüyorsun. O kadar yürümek zararlı bile olabilir, kas kaybı falan yaşayabilirsin. 7 km yürüyüş ile haftada 1 kilo verdim ben. Ortalama 1 saat sürüyordu. Beslenme de önemli tabi ama sen dikkat ediyor gibisin gördüğüm kadarıyla. Belki plato dönemine girmişsindir, sabredersen mutlaka sonuç alırsın. 
17 Haz 16 üye tarafından: maef42
SadaHamide hadi girelim yarışa :D 
17 Haz 16 üye tarafından: naz seçgin
maef42 bacaklarımı inceltmem lazım bunun için en ideali yürüyüş diye biliyorum o yüzden yürüyorum ama inan kas konusunda hiç sıkıntım yok fazlam var eksiğim yok bugün sabah tartıldım 56,5 i gördüm ama hafta sonundan önce emin olmak istemiyorum önümüzdeki haftaya cumartesi tatile gidiyorum diye azcık daha versem süper olucak  
17 Haz 16 üye tarafından: naz seçgin
Akıllı telefonların uygulama bölümünde Bacaklar için antrenman diye uygulama var. Onu yaparsan daha iyi olur. Yürümek güzel ama çok zaman alıyor. Mesela haftanın 3 günü yürüyüş 3 günü bu hareketleri yapabilirsin. Bir gün yürüyüş bir gün bacak hareketleri şeklinde. Şaşırtmalısın vücudunu biliyorsun. Sadece bacak istiyorsan bacak çalışmalarına ağırlık vermelisin. 
17 Haz 16 üye tarafından: maef42
hemen bakıyorum ya bölgesel olarak daha çok ihtiyacım var sanırım mesela vücudun üst kısmı 36 beden alt kısım 38 beden nefret ediyorum bu durumdan özellikle basen üst bacakla ilgili kalınlık şikayetim var o yüzden dediğin programa hemen bakıcam  
17 Haz 16 üye tarafından: naz seçgin
Squat yapmanı öneririm o zaman kesin. Galiba uygulamadaki hareketlerin arasında vardı. Yapabilirsen yürüme süreni kısaltıp bu çalışmayı günlük olarak yap. Çok güzel uygulamalar var ve kesinlikle işe yarıyor. :) 
17 Haz 16 üye tarafından: maef42
SadaHamide aslında öğlenleride iyi yiyorum ilk zamanlardaki kadar sıkı diyet yaptığım söylenemez ama mtlaka bacak hareketleri yapıcam bir yandanda daha çok kas yaparım diyede korkuyorum aslında freeletic diye bir uygulama var hiç deneyeniniz varmı acaba  
17 Haz 16 üye tarafından: naz seçgin
Bacak hareketi yapmakla, bacak erimez yada incelmez..Tek çözüm cardio dur..Mümkünse Interval cardio.. 
17 Haz 16 üye tarafından: carrotsareclean54684384
Cardioda ypiyorum ama nedrnse intci oldu bu kilolar 
17 Haz 16 üye tarafından: naz seçgin
o Zaman tavsiyem cardio dan önce 1000 mg l-carnitin alın..Demek ki platoya takılmışsınız..L-Carnitin ve hatta mümkünse d3 vitamin alın bu işi bir an önce halledersiniz.. 
17 Haz 16 üye tarafından: carrotsareclean54684384
Evet yarısalım :-)) rekabetı severım. Ben pazartesı tartılıcam en az bır kılo vermıs olmayı umuyorum >:D<  
18 Haz 16 üye tarafından: SadaHamide
Nomad74 cok profesyonel tavsıyelerın var ama kızlar bu kadarını yapmada pek ısteklı olmuyo. Ama gun gectıkce karbonhıdrat konusunda sana hak vermeye basladım. Ben de sanırım azaltıcam bıraz karbonhıdratı ama 50ye kadar ındıremem 🙅 70falan.olsun barı:-)) . 
18 Haz 16 üye tarafından: SadaHamide
@SadaHamide Bak ne diyeceğim sana..Bir gün 70 gr karbo, bir gün 30 gr karbo al..30 gr aldığın gün, bu aldığın ekmek, pilavdan yada şekerden olmasın..Sebze, kuruyemiş vs den gelsin..Böylelikle ters karbonhidrat olayıyla metabolizmanıda her daim şaşırtmış olursun..Zaten bir süre sonra otomatikman karbonhidratsız yaşamaya alışırsın.. 
18 Haz 16 üye tarafından: carrotsareclean54684384
Bence de kilo vermede karbonhidratı kısmak gerekiyor. İşte tecrübeyle sabit. Karbonhidratı azaltınca kilolar da gidiyor.  
19 Haz 16 üye tarafından: sarikadir
Hangı dıyetınyaparsan yap tıtızlıkke uygularsan kılo verırsın. Ben 25 kıloyu sadece karbonhıdratı azaltarak verdım. Yanı 100-150 gr karbınhıdrat alıyorum. Karbonhıdratı onkadar azaltmak.benı ürkütüyor cunku ekmegı de makarnayı da cok sevıyorum ama ayaktayken pek bellı olmayan ama bıcımsız oturdugm zamanlarda fıskıran gobegımın sebebı bu karbonhıdratsa ondan vazgecebılırım bı muddet. Ama ben spora baslamadan da sevdıım lezzetlerden vazgecmeknıstemıyorum cunku sporsuz o gobegın bıcımlenmeyecegını bılıyırum yanı sorunumu cozdukten sonra artık formumu koruma donemınde spor yapmasam da sadece karbonhıdratı azaltsam hıc gobegım cıkmaz mı.  
19 Haz 16 üye tarafından: SadaHamide
İdeal kilonuza indikten sonra sabahları 2 dilim tam tahıllı ekmek ve öğleleri 8-10 kaşık pilav yemeninin size kilo aldırmayacağı garantisini veririm..Yalnız spor bir hayat biçimi olarak devamlı olmalı..Bence evinize bir koşu bandı alın..Dizi falan izlerken haftada 5 gün 45 dakika tv nin karşısında 5.5 km hızla falan yürüyün..Arada gaz verip 9 km hızda 30 saniye falan koşun sonra tekrar yavaşlayın.Yani bunu yapmak ne kadar zor olabilir ki..Ancak bu şekilde bel bölgesindeki sorundan kurtulabilirsiniz.Aksi taktirde sadece karbonhidrat almayarak bel bölgesi sorunu halledilmez..Ben her evde mutlaka bir koşu bandı olması taraftarıyım bu nedenle.. 
19 Haz 16 üye tarafından: carrotsareclean54684384

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


naz seçgin Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.