elvedakilolara Günlüğü, 19 Mar 17

Çok pişmanım çok mutsuzum bugün. Günlerdir çok iyi gidiyordum diyetim konusunda ama dün evdeki pilava, tatlıya, böreğe dayanamadım yedim hem de gecenin 2 sinde :(( Bu gece yeme sorunumu çözemezsem zayıflayamayacağım ben

10 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
bir yada iki gundenbisey olmaz moralini bozma onmeli olan devamliligini getirmemek....toparlarsin ... 
19 Mar 17 üye tarafından: buglemeymen
Selam, lütfen yanlış anlamayın,ben daha beterdim.Evde eğer süt varsa bisküvi varsa örnek Bir lt kutu süt ve on tane cokoprens,benim dayanılmazimdi ta ki Herbalife ürünleri kullanana kadar.Simdi gece kalkmıyor açlık ve tatlı krizine girmiyorum.Ustelik onbeş gün içinde yaklaşık üç kilo kaybettim.Tamamen doğal ve bakanlık onaylı ürünler ben kullanıyorum.mail atarsanız yada bu site üzerinden size daha da ayrıntılı bilgi verebilirim. 
21 Mar 17 üye tarafından: oaks515
desteğiniz için teşekkür ederim, bence de önemli olan devam edebilmek 
22 Mar 17 üye tarafından: elvedakilolara
doğal olmayan bir şey kullanmayı düşünmüyorum 
22 Mar 17 üye tarafından: elvedakilolara
Sayin,Elveda kilolara ,çok kısa zamanda bir hedefim olmadi kilo olarak ama ertelemekten dolayi 115 kiloyla çıkınca , gece uyurken nefesim kesildi, normal old, dusunurken tansiyonum surekli yuksek cikti.Karar verdim ama tesaduf eseri kullanıyorum bu urunu , gayet tabi insanlar istedigi metodu kullanırlar.arada Ufak tefek esimden gizli bir iki lokma yediğim halde fazladan ben cok memnunum.İnsallah herkes istedigi kiloları verip saglikli ve mutlu olur. 
22 Mar 17 üye tarafından: oaks515
elvadakilolara gece yemeyi ben tek şekilde durdurabildim akşam 6 dan sonra yemin ediyordum sabaha kadar su dışında hiç bir şey tüketmeyecegime 15 gün anca sürmüştür sonra vücut alıştı zaten istemedi gece bişiler yemeyi biraz dişini sıkarsan zaten vücut istemiycektir emin ol bol eksiler  
22 Mar 17 üye tarafından: blugry
akşam yemek yeme isteğini ben şu şekilde durdurabildim ; yaklaşık 10 gün kadar saati kurup sabah çok erken kalktım. yani saat 4 - 4.30 gibi. ve güne o saatte başladığım halde sadece kahve ve bol su ile güneşin doğuşunu bekledim. böyle yapınca akşam erkenden uykunuz geliyor ve azıcık ta irade ile uykuya teslim oluyorsunuz. 1 gün 2 gün falan derken 10 gün sonra uyku düzenini değiltirseniz bile mide artık asit salgılayıp bana yemek veeerr diye rahatsız etmiyor. :) 
22 Mar 17 üye tarafından: edndgn
Tavsiyeleriniz için teşekkürler deneyeceğim hepsini, yaklaşık 10gündür 2 3 kere filan yaptım, böyle böyle bırakacağım 
26 Mar 17 üye tarafından: elvedakilolara
Ben iki aydir diyetteyim beni tek zorlayan sey gece yemegi bazen hala zorlanıyorum.. erken yatmaya calisiyorum gündüz yediklerime ve saatine cok dikkat ediyorum gece yemege saldirmamak için :) 
26 Mar 17 üye tarafından: TadınıBiliyorum
Gün içerisinde düzenli aralıklarla yemek yemek gece acıkmayı engelliyor. Sağlıklı, şekeri aniden yükseltmeyecek şeyler yiyince gece o ani acıkma iştah sorunları olmuyor. Bir de tatlıyı tamamen kesmemeli küçük bir ara öğün olmalı tatlı bir şey. 
30 Mar 17 üye tarafından: elvedakilolara

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


elvedakilolara Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.