aliceofwonderland Günlüğü, 02 May 17

Ev yapimi diyet muzlu kek - Dilimi 85 kalori - Tarif yorumlarda :)

957 kcal Yağ: 29,27g | Prot: 92,56g | Karb: 84,46g.   Kahvaltı: Dovido Meyve Mix, Eti Form Limon Lifli Kepekli Bisküvi. Öğle Yemeği: Balparmak Süzme Çam Balı, Kurutulmuş Hindistan Cevizi, Nestle Kakao, Haşlanmış Yumurta, Muz. Akşam Yemeği: Tavuk Göğüs Eti, Maydanoz, Mis Light Kaşar Peyniri, Sütaş Light Yoğurt. Aperatifler/Diğer: Limon Suyu, Mis Light Kaşar Peyniri, Polonez Hindi Jambon, Haşlanmış Yumurta, Ananas, Limon Suyu, Sütaş Light Yoğurt. devamı için...

83 Destekçi    Destek   

1 - 20 / 27
Yorumlar 
tariff 
02 May 17 üye tarafından: dilaraklc
tariff 
02 May 17 üye tarafından: dilaraklc
3 yumurta 2 orta boy muz 4 yemek kş kakao 3 yemek kş Hindistan cevizi 1 çorba kş bak 1 paket kabartma tozu Muzları püre haline getirdikten sonra tüm malzemeleri bir arada çırptım. Borcama yağlı kağıt serdim, hiç yağlamadım. Kağıda karışımı döküp 160 derece fırında 35 dakika pişirdim. Hiç kabarmaz, hiçbir şeye benzemez sanmıştım ama şahane oldu. :) Yalnızca keki çok şekerli yemeye alıştıysanız şekeri az gelebilir, bunun için fazladan 1 muz, 1 kaşık daha bal ya da çok az tatlandırıcı/pekmez/kuru meyve vb eklenebilir diye düşünüyorum. Kekin toplamı 675 kalori. 8 dilime böldüm. 1 dilim 85 kalori. 
02 May 17 üye tarafından: aliceofwonderland
Bir de ben kakao tadını tek başına fazla sevmeyen biri olarak kakaonun tadını biraz baskın buldum. Tekrar yaparsam 3 kaşık koyacağım. 
02 May 17 üye tarafından: aliceofwonderland
Elinize sağlık. Mutlaka deneyeceğim teşekkürler:) 
02 May 17 üye tarafından: gmzksc
kaşığı bal :) 
02 May 17 üye tarafından: aliceofwonderland
browni gibi duruyo. kesinlikle yapacagim😁 
02 May 17 üye tarafından: karamelasekeri
@aliceofwonderland🖐️ slm canım afiyet olsun 😋 ben bu uygulamayı yeni kullanacam ama tam olarak kullanamadim. benim paylaştıklarimi kimse görmüyor galiba.ayrica buradan paylaşımımi herkes görebilir diye yapıyorum ama görünmüyor. bana bı yardımcı olursanız sevinirim 
02 May 17 üye tarafından: yaseminsuyabatmaz
Merhabalar Yasemin Hanım, ben uygulamanın ayarlar kısmından "herkesle paylaş" seçeneğini ve yorumları açtıktan sonra paylaşımlarım görünmeye başladı, farklı bir ayar eklendiyse ondan haberim yok malesef. Yalnız uygulama öne çıkanları anladığım kadarıyla birkaç saatte bir yeniliyor, yani paylaşımınız hemen ana sayfada görünmediyse 2-3 saat sonra tekrar kontrol etmenizi önerebilirim. 
02 May 17 üye tarafından: aliceofwonderland
Başarılı :) elinize sağlık. 
02 May 17 üye tarafından: semih545454
Siz en iyisi bi diyet yemekleri kitabı filan yazın @aliceofwonderland ciddi yetenek var 
02 May 17 üye tarafından: skywolf23
@skywolf23 çok teşekkür ederim, aslında yemeğe hiç kabiliyetim yoktu çok da hazırcıydım. Ailemden ayrılınca da uzun süre hazırcılığa devam ettim. Ama kısa sürede hem kilolar birikti, hem vücut şeklim bozuldu, hem de çok bayıldığım o hazır yemeklerden abur cuburlardan bıkmaya başladım. Önce tariflere baka baka hazırladığım pratik şeylerden bu noktaya geldim, hala da öğreniyorum. :) Tekrar teşekkür ederim yüreklendirici yorumunuz için. 
02 May 17 üye tarafından: aliceofwonderland
Valla bravo çok iyi olmuş👏👏👏 
02 May 17 üye tarafından: sserriffe
başarılı bir tarif kutlarım. En kısa zamanda deneyeceğim. 
02 May 17 üye tarafından: irimis
Çok teşekkür ederim, deneyince de beğenirsiniz umarım :) 
02 May 17 üye tarafından: aliceofwonderland
☺☺😲😲😲😎😫😫😫 
02 May 17 üye tarafından: ilaydaca
merhaba. tarifinizi denedim ve harika oldu😊 ben pişmiş muzun tadını normalde sevmedigim icin korkmuştum tadından ama beklemedigim sekilde cok sevdim. cok teşekkkür ederim saglikli tarifkerime bir yenisi daha eklendi😊 ayrica ben bal eklemedim tadı da gayet yerinde oldu hem de 70 kalori daha az cıktı😊 tekrar teşekkürler😎 
02 May 17 üye tarafından: karamelasekeri
@karamelasekeri Çok sevindim beğenmenize, afiyet olsun. :) Ben şimdilik balsız düşünemiyorum böyle bir keki, belki zaman içinde damağım alıştıkça düşürebilirim tatlı miktarını, siz güzel bir seçim yapmışsınız. :)  
02 May 17 üye tarafından: aliceofwonderland
+ İnanın ben de hazırlarken bir şeye benzeyeceğine hiç inanmamıştım, hatta pişmez kabarmaz tabanda pelte olur kalor demiştim, ama şahane oldu gerçekten, şans vermek gerekiyor bunu anladım. :)  
02 May 17 üye tarafından: aliceofwonderland
bayilirim boyle tariflere bende evdki kek bitince yapacagim 
02 May 17 üye tarafından: fmkp

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


aliceofwonderland Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.