ilhamigs Günlüğü, 31 May 17

31 Mayıs 2017 için tartılma kaydı (günlük girişi yok) 
73 kg Bugüne kadar kayıp: 5 kg.    Geriye kalan: 3 kg.    Diyet Takibi: Oldukça İyi.
Haftada 2,8 kg kaybediyor

12 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Oruç olunca diyete devam edebiliyor musunuz?? Nasıl başarıyorsunuz sırrını verin bana. Ben 500 gr almışım bile :(( 
31 May 17 üye tarafından: gmzksc
Sebze ağırlıklı beslenecekmişiz..bol yeşillik yenecek..Çiğ sebze yani..Çay kahve yasak susadığımız için tabi...bol Salatalık yenecek su ihtiyacımızı gideriyormuş.. Sahurda haşlanmış yumurta ye..biraz yoğurt ve Salatalık..kilo almazsın hatta verirsin bile.. Yiyip hemen yatma..reflü oluyor... Kolay gelsin.. 
31 May 17 üye tarafından: yesim2017
Teşekkür ederim.. Söylediklerinizi dikkate alacağım :) 
31 May 17 üye tarafından: gmzksc
@Gmzkesici, selam ben aynen devam ediyorum.Ben kilo verdim ramazanda,72,9 'u gördüm :) iftarda dün akşam: tavuk ızgara,çoban salata ve yopurt yedik (ekmek pide yok ), sahurda:1 tane haşlanmış yumurta,az domates,bir dilim ekmek yiyebilirsin (tambuğday, ben bazen bir dilim yiyorum)az karpuz yedim ve soda içtim bu kadar. :) sahur hep fiks (haşlanmış yumurta ye,hurma ye ve karpuz ye, bunlar kesin olsun) çok rahat geçti şuana kadar. Önceki gün iftarda: 3 köfte, çorba ve yoğurt yedim, sahur gene fiks,, bu şekilde yaparsan kilo verirsin, benim midem küçülmüş 84,5 tan 73 e kadar indim, artık çok açlık hissetmiyorum standardımı buldum..:)  
31 May 17 üye tarafından: ilhamigs
@Gmzkesici, yaparsın sıkıntı etme ama dikkat et sadece, 
31 May 17 üye tarafından: ilhamigs
@ilhamigs kaç ayda 73kiloya dustun ve sporda yaptinmi 
31 May 17 üye tarafından: mrvy12
Haklısın @Ilhamigs , çok ağır yemekler yedim hep, davetler vardı sanırım ondan oldu, karnı yarıklar, içli köfteler hamur işleri mahvetti beni. Dengesiz tıka basa yedim sonrada sahursuz tuttum. Söylediğiniz beslenme şekline uymalıyım kesinlikle:)) 
31 May 17 üye tarafından: gmzksc
@Mrvy12, 2,5 ayda verdim okadar kiloyu, ama bu sene spor salonuna gitmedim, sadece evde crunch yapıyorum akşamları çok işe yarıyor tavsiye ederim, cep telefonundan uygulama indirdim ordaki hareketleri yapyıorum :) 
31 May 17 üye tarafından: ilhamigs
@Gmzkesici, hadi ya en tehlikelisi davetler zaten :) iftar yemekleri tehlike, valla ben iftar menüsü ve diğer hertürlü menüden uzak duruyorum, eğer kilo verdiysem net bir şekilde kırmızı çizgimi çektiğim içindir.Başka türlü olmuyor inan, sadece ve sadece irade başka bişey değil bu iş :)  
31 May 17 üye tarafından: ilhamigs

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


ilhamigs Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.