Erol Egemen Günlüğü, 30 Ağu 18

Protein değerleri açısından hangisini tüketmek daha iyi acaba? :)

33 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Protein bakma sağlığına bak en iyisi güvendiğin bildiğin yerden almak. Kafes yumurtaları fazla yiyemezsin miden bulanır. 
30 Ağu 18 üye tarafından: FProFit
ağırlık çalışan tavuk 
30 Ağu 18 üye tarafından: inal1993
Fprofit hocam bu sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf aslında. Bizim konulara yakın diye paylaştım:) Ben zaten hindi fumeye geçtim yumurta çok tuketmiyorum artık. 
30 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
hormonlanmis et hatta kuspe yemis et bile farkediliyorken pelte gibi dokusuyla.Hic dusunmeden organik diyorum. 
30 Ağu 18 üye tarafından: esrafitt
Kaçan tavuk büyük olur kaçan tavuk kovalanır🙈 
30 Ağu 18 üye tarafından: tekrartekrardene
O güzel, istişare konusu çıktı. Esra Hocam (Öğretmendiniz diye hatırlıyorum) uzun süre burada hindi füme mucizesi olarak paylaşıldığı için buna geçiş yaptım ve etiket değerleri inanılmaz. Kurum Namet. Böyle olunca güvenle daldım açıkçası. Normalde eve salam vs zaten sokmuyorum. Bir de yumurta her gün ve uzun vadede tuketildiginde gerçekten bünye kaldırmıyor. En azından benim bünyem. Yumurta kadar protein sağlayacak hindi füme dışında bir öneriniz var mıdır acaba? 
30 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
Yumurta disinda peynir tavuk kirmizi et tabiki. En fazla da tavuk eti izgaralik but aliyorum derisiz kemiksiz gogusten daha lezzetli hem protein yuksek oluyor.Daha iyisi hindi eti oluyor.degisik dusuk kalorili yuksek proteinli peynir markalari var mis light kasar,bahcivan bembeyaz light suzme peynir lor cesitleri.namet hindi fumeyi ben de tuketiyorum iyi protein geliyor ordan.Tabi isin saglik kismina gelirsek elimde organik yumurta kuzu eti(cunku tavuk hormonlu diye namlandi ama danalarda hormonlu artik)bi de bahcivan bembeyaz light suzme peynir kaliyor katkisiz oldugu icin. 
30 Ağu 18 üye tarafından: esrafitt
Hocam yalnız söyle bir sıkıntı var sabahın köründe et pişirme şansım yok. Hele ki sonbahar başladığında hava karanlikken güne başlıyorum. Peynir zaten çok bol tüketiyorum ama salt peynir domates salatalık zeytin doyurmuyor. Öyle yaparsam ekmeğe yönelme riskim olacak. Akşamdan pişirip sabaha hazır bırak diyeceksiniz ama ben çoğu zaman işten eve çok geç saatlerde gelen biriyim ve kendime kalan bu dar zamanı maalesef yemek pişirme vs ye harcamak istemiyorum. Yemek hazırlama zamanım sabah uyanınca. O yüzden yumurta haşlama ya da hindi füme pratik kalıyor. 
30 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
Aynen kahvaltida zaten et falan pek gitmez sanirim☺Tavuk izgara yalniz dunyanin en kolay yemegi.Sadece baharatlayip tepsiye acik bi sekilde diziyorum.Pismesi icin vaktin olmasi yeterli hatta baharatlari bile zaman kazanmak icin karisim yaptim teker teker kapak acmaktan kurtulmak icin. 
30 Ağu 18 üye tarafından: esrafitt
Anladım Hocam. Ama bana yine de mevcut düzen daha cazip geldi zira sağlığım önemli çok haklısınız ama az zamanımı kendime ayırmak da önemli, hindi fümenin tehlike derecesi bu zamanımdan çalmaya gerek doyurmuyor gibi geliyor. Ama hem zaman avantajı hem sağlık avantajı uygun olan başka bir öneri ile gelirseniz uygulayacağım söz:) 
30 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
Güvendiğin yerden köy tavugu zaten belli özellikleri var anlarsın köy tavugu olup olmadıgını kas gelişimine çok büyük etkisi oldu köy tavugunun bizzat yaşadım ölçtürdüğüm degerlerle. 
30 Ağu 18 üye tarafından: Ahmet Şahinn
Tabi fikir olsun diye soyledim yogunlukta bazen evden cikana kadar acaba kolum bacagim yerinde mi diye kontrol ediyorum😂😂Bi de a101in yogurdu gordugum en yuksek proteinli en dusuk kalorili yogurt. 
30 Ağu 18 üye tarafından: esrafitt
Hindi füme işlenmiş et fazla tüketilmemeli haftada 1 falan olabilir. Marketteki yoğurt yoğurt diye yiyorsanız gerçek yoğurt yiyince anlarsınız a101 yoğurt protein kaç 5 gram üstü yoğurtlar var protein yoğurt değil doğal yoğurt market yoğurtlarınca bolca sulu. 
30 Ağu 18 üye tarafından: FProFit
En guzel yogurt tire yogurt foca yogurt da herkes bulamaz ki.Ev yapimi yogurt da eskisi gibi ise yarar gelmiyor bana onla ilgili de bi ton sey soylediler. 
30 Ağu 18 üye tarafından: esrafitt
Haftada 1 mi? Ben her sabah 3 dilim tüketiyorum. O kadar mı zararlı ya emin misiniz arkadaşlar? Haftada 1 içinde herşey olan pizza bile yenilebilir denilen bir dünyada verdiğiniz rakamlar bana çok uçuk geldi? Ev yoğurdu konusunda hemfikirim ama imkan olmazsa mecbur paket çare yok. Dediğiniz yoğurdu kesin deneyeceğim bu arada teşekkür ediyorum. Zira yoğurdu çok ama çok seviyorum. 
30 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
Şimdi biraz inceledim de dediğiniz gibi çok kötü şeyler yazılıp çizilmiş forumlarda. Ayda 1 tuketilirse kanser olmazsın falan diyen var sizin rakam yine iyi çıktı. Hey Allahım ya hayat neden bu kadar acımasız soğuk ve zalim! 
30 Ağu 18 üye tarafından: Erol Egemen
Erol saglikli yasayacagiz diye vucudumuza yukledigimiz stres yedigimiz katkili mamulden daha az zararli degil bence. 
30 Ağu 18 üye tarafından: esrafitt
Stres gerek yok böyle düşünülürse her şey yenmeli ya pişmanlık stresi ne olacak ? Bu seferde yedikten sonra strese girilecek en azından yemeyerek besinden zararını almamış olursun. Sağlıklı daha doğal beslenmeyi sıkmadan yapabildiğimiz kadar yapılmalı. Zaten ilerledikçe kendinizdeki değişimleri gördükçe bir stres durumu oluşmaz arada canın isterse yersin ödül dersin. 
30 Ağu 18 üye tarafından: FProFit
kaçan tavuk her zaman iyidir. 
30 Ağu 18 üye tarafından: cevdettopuz
Yatan tavuk yok 
30 Ağu 18 üye tarafından: nazllican

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Erol Egemen Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.