Erol Egemen Günlüğü, 02 Eyl 18

Burasıyla ne alakası var diyeceksiniz ama hırsımı alamadım tüm sosyal ağlarımda paylaşıyorum. Fotoğrafı ben çektim. Alın size rönesans tablosu! Dün gece olası bir acil durumda en az 5 aile aracını çıkaramayacak ve tahminen 100 vatandaş gece 03:00'a kadar uyuma haklarını kaybetti. Şimdi sen bana diyorsun ki bu toplum üzerine oyunlar oynanıyor. Senden ala oyun mu var kardeşim, düşmanı neden uzakta arıyorsun! Ben artık tarzımı değiştiriyorum. EGM'nin programını indirdim. İlk sekme "7/24 şikayet" butonu. Böyle de çok olası gelmiyor da başka türlü bu toplumu düzeltemeyeceğimiz kesin!

19 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
isyanda haklısın. çağır polisi üşenme bu gibi durumlarda. polisle birbirlerine anlatsınlar dursunlar.  
02 Eyl 18 üye tarafından: howdy dummies
Bu gibi durumlarda 155’ten yardım isteyebilirsiniz. Önce ruhsat sahibine telefon ediyorlar, sonuç alamazlarsa çekici ile alıp gidiyorlar. 
02 Eyl 18 üye tarafından: cihanulusoy
Evet haklısın çekip göndereceksin en iyisi cezasını alsın ama cezalarda daha ağır olmalı 
02 Eyl 18 üye tarafından: secil1305
bu tablodan önce saat 00:30 a kadar başka bir araç bizim otoparkın önünü kapatacak şekilde bırakılmıştı. Sordum sabahtan beri burada dediler. Onu ihbar ettim, 30 sn sonra geldi. Onunla sözlü dalaşa girdim, bindi gitti hızlı hızlı. Muhtemelen telefonla aramışlardır çektim zaten demiştir. Şimdi aynı gece sürekli ihbar yapıyor olmak istemedim. Başvuru merkeze gitse de bu bölgeyle aynı polisler ilgileneceği için hissiyatta yalama olmuşluk yaratmamalı ki sonrakilerde "aman" diyerek ağır aksak ilgilenilmesin. Amacım polisimize gönderi yapmak değil insan doğası olarak böyle bir hal almaları muhtemel. 
02 Eyl 18 üye tarafından: Erol Egemen
Bende düşünüyorum onu mesela bizim burada evimle yeşil park alanı arasında cadde var ve yayayolu yapıldığı halde hiç bir araba durmuyor yavaşlamıyor direkt geçiyorlar kime neye şikayetini bildircen burada. Aslında yayayolu yerine ışık ya da hız tümseği koysalardı ondan anlarlardı ancak  
02 Eyl 18 üye tarafından: secil1305
155 zaten size muhatap olmamanızı tavsiye edip gereğini yapacaktır. Her aramanızı da değerlendirmeye almak zorundalar. Trafik Kanunu 61/1-g maddesine göre bu şekilde park eden araçları kaldırma yetkisine sahipler.  
02 Eyl 18 üye tarafından: cihanulusoy
Seçil Hanim, yapmalı, az da olsa etkisi olacak. Cihan Bey, teşekkürler. Kurallara karşı bir de toplum gerçekleri var ama şu ana kadar belediyelere yazdığım tüm yazılarla ilgilenildi gerçeğinden yola çıkıp sizin dediğinizi de doğru buluyorum. 
02 Eyl 18 üye tarafından: Erol Egemen
çarpık kentleşme her yerde bina insan nüfusu çok fazla herkesin arabası var şehir tıklım tıklım insanlar eğitimsiz kuralsız yani maalesef Türkiye'de yaşamak böyle bir şey artık ya alışıp gormezden gelip ya da sinir hastası olarak yaşamaya devam edicez. burada böyle yaşanıyor ve keşke değiştirmek elimizde olsa ama değil  
02 Eyl 18 üye tarafından: heybaby6
dış mihraklar değilmiş yani öyle mi? vay anasını, biz de sanmıştık ki... yoksa kandırıldık mı? 
02 Eyl 18 üye tarafından: nucromer
Heybaby duyarsız kaba saba insanlarla doldu niye böyle yozlaşmışlık anlamıyorum birde kadını erkeği aynı hiç farketmiyor 
02 Eyl 18 üye tarafından: secil1305
Çok haklısın Seçil yozlaşmış bir toplumuz asil hanimefendiler beyefendiler yok ve bu insanların arasında yasayabilmek için insan kendi karakterini de yitiriyor  
02 Eyl 18 üye tarafından: heybaby6
en yakın medeniyete 70 km uzakta su kenarında yakılmış ateşlerin simsiyah izlerinden atılmış çöplerden yenmemiş atılmış biberler domatesler gördüm. çektiğim fotoğrafı nehrin ortasındaki kayaya takılmış Bim poşetini photoshopta silmeden paylaşmaya utandım. o derece temiz ahlaklı bir milletiz. arabayla çıkılamayacak bir noktada bunu yapabilecek azme sahip insanlardan 15 milyon tane olduğunu hayal et. işte biz oradayız. orası İstanbul. 
02 Eyl 18 üye tarafından: howdy dummies

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Erol Egemen Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.