mehpare bayramoğulları Günlüğü, 01 Kas 19

lahana turşusundan fırında kapuska,kıymalı ;)

12 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Farklı.Piştikten sonra turşudan gelen ekşilik devam ediyor mu ? 
01 Kas 19 üye tarafından: ...Dream...
Evet,ama pişirmeden önce yıkayıp suyu sıkarsanız ekşiliği azaltır ve ya yarısı taze yarısı turşu karışık yapılır,birde ben ev turşusundan yaptım(sadece tuzla -sirkesiz kurulan turşudan )😊🤗 
01 Kas 19 üye tarafından: mehpare bayramoğulları
Tuz ve su aslında yeterli hatta doğal bakterilerin gelişmesi için en iyi ortam.Sirke ve limon girdiği zaman aslında asedik asit çalışıyor halbuki sadece tuz ve su ile yapıldığında probiyotik olması için laktik asitler çalışıyor😊 
02 Kas 19 üye tarafından: ...Dream...
Çok haklısınız o yüzden bizde turşu sadece su ve tuzla yapılır😊 
02 Kas 19 üye tarafından: mehpare bayramoğulları

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


mehpare bayramoğulları Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.