Kayıt Ol
|
Oturum Aç
Türkiye
Ara:
Yemekler
Yemek Tarifleri
Sağlık
Üyeler
Benim FatSecret
Yemekler
Yemek Tarifleri
Sağlık
Topluluk
Topluluk
Üyeler
mehpare bayramoğulları
Günlük
01 Kas 19
mehpare bayramoğulları Günlüğü, 01 Kas 19
mehpare bayramoğulları Profili
|
< Önceki Giriş
|
Bir Sonraki Giriş >
lahana turşusundan fırında kapuska,kıymalı ;)
12 Destekçi
Destek
Yorumlar
Farklı.Piştikten sonra turşudan gelen ekşilik devam ediyor mu ?
01 Kas 19 üye tarafından:
...Dream...
Evet,ama pişirmeden önce yıkayıp suyu sıkarsanız ekşiliği azaltır ve ya yarısı taze yarısı turşu karışık yapılır,birde ben ev turşusundan yaptım(sadece tuzla -sirkesiz kurulan turşudan )😊🤗
01 Kas 19 üye tarafından:
mehpare bayramoğulları
Tuz ve su aslında yeterli hatta doğal bakterilerin gelişmesi için en iyi ortam.Sirke ve limon girdiği zaman aslında asedik asit çalışıyor halbuki sadece tuz ve su ile yapıldığında probiyotik olması için laktik asitler çalışıyor😊
02 Kas 19 üye tarafından:
...Dream...
Çok haklısınız o yüzden bizde turşu sadece su ve tuzla yapılır😊
02 Kas 19 üye tarafından:
mehpare bayramoğulları
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için
Buraya
tıklayın.
mehpare bayramoğulları Kilo Geçmişi
Tam Geçmişi Görüntüle