aysee999 Günlüğü, 11 Tem 20

60 dakika eliptik, 545 kalori yakmisim. Sabah da ac karnina 60 dakika. Tartida halaaa tık yok....die bise anlamadim bu isten.. Agirlik da calisiyorum. Yediklerime de dikkat ediyorum. Sizce neden boyle.

28 Destekçi    Destek   

1 - 20 / 41
Yorumlar 
bu şekilde 1 hafta sonra tartıya çıkmayı dene birde 😉  
11 Tem 20 üye tarafından: Tarıkk61
ve makinaların cal hesabı otomatik o kadar yaktığını sanmıyorum 🤗 
11 Tem 20 üye tarafından: Tarıkk61
1 saat eliptik 500 600 kalori arasi yakio, 90 dakika yapmistim onda da 851 kalori yakmisti. Ben cok kalorilere takilmiyorum. 1 saat yaptim mi yaptim. 1 haftadir sabah ac karnina yapiyorum.  
11 Tem 20 üye tarafından: aysee999
O halde kalori açığın yok  
11 Tem 20 üye tarafından: Tarıkk61
arkadaşım tartı günden güne sonuç vermez maalesef. Yanında su vs tukettiysen daha kötü bir sonuç bile alabilirsin. 2 saat 1200 kalori yakimi sonrasında içtiğim su kaynaklı 1 kilo alıyor gozukuyorum tartıda, böyle devam dert etme 
11 Tem 20 üye tarafından: therelevator
Yediklerine dikkat ediyosun ama fazla mı kaçırıyosun takibini yapıyomusun ve temiz besleniyomusun çok seçenek var normal şartlarda imkansız 🤗 
11 Tem 20 üye tarafından: Tarıkk61
@theelevator malesef evet cok sabirsizim birak her gunu gunde 2 3 kez tartiliyorum;(( 
11 Tem 20 üye tarafından: aysee999
Her ne olursa ölsun bence bu işin en güzel yanı aynaya baktığınızda gördüğünüz emeğinizdir. Olabildiğince hızlı kilo vermek genellikle çok zararlı zaten, sağlıklı olmayı amaçlayan bir yolda ilerlemek daha doğru kanımca. Doğruları genellikle aynalar söyler Ayşe hanım bu sebeple tartı moralinizi bozuyorsa bir süre uzak durabilirsiniz eğer ki tüm yaptıklarınızdan eminseniz... Sağlıkla kalın :) 
11 Tem 20 üye tarafından: therelevator
@the relavator aynada farklilik var. Daralma sıkılasma var, cevremden de soyluyolar. Mezuro olcumu de aldim. Baskulun degil mezuro olcusunun daha onemli oldugunu biliyorum Ama basinda 5 olan rakam gormek istiyorum tartida;)) 59.9a da raziyim.;))) 
11 Tem 20 üye tarafından: aysee999
O halde naçizane önerim kalori dengenizi fazla bozmadan güzel ve doğru kalori hesaplamaya gayret etmeniz ,beraberinde mikro ve makro hesaplamaları doğru yapmanız olacaktır. Su tüketmeyi unutmamanız ve günlük egzersizleri de tamamlamanız dahilinde kısa sürede sonuç alırsınız.  
11 Tem 20 üye tarafından: therelevator
@therelavator bir de su var ben zaten genel olarak saglikli ve temiz beslenen biriyim diyebilirim. Baskalari fastfoot u, hamur isini, ambalajli gidalari, cipsi, cikolatayi,tatliyi kesiyo bi anda gidiyor kilosu. Kola asitli seyler yilda 1 belki 2 o derece. Su soda şalgam icerim sadece. Beslenme olarak benim kesecegim birsey zaten yoktu. Ama hareketsiz yasam beni mahvetti. O yuzden yogun spor kattim. 
11 Tem 20 üye tarafından: aysee999
Yine de kendinize hor davranmamanızı öneririm, bu süreç bütun sporseverleri fazlasıyla yordu; geleceğe odaklanmak gerekir :) 
11 Tem 20 üye tarafından: therelevator
@theeralavator gunde 3-4litre su iciyorum. Hem agirlik hem kardiyo. 3-4 gun cift kardiyo oldu bu hafta. Agirlik calismasindan sonra 25 dakika bisiklet yapayim diyorum ama 60 dakikayi tamamlamadan inemiyorum. Yarin bos gun. Simdiden dusunmeye basladim. Egzersiz yapamiyacagim diye uzulmeye;)) 
11 Tem 20 üye tarafından: aysee999
Şahsen boş günüm 1 gün ve çok zor geçiriyorum o günü lakin hedefe odaklanınca başarı kendiliğinden geliyor bence, bu uygulamayı kullanan bütün insanlara saygım var. İnsanların spordan , sağlıktan ve kendilerinden bir beklentisi olmaması daha kötü bence. Her ne olursa olsun yolunuzdan dönmeyin efendim, anormal ağrılarınız olursa da lütfen hekimlere danışın :) 
11 Tem 20 üye tarafından: therelevator
@therelavator agrilarim cok oluyordu esnemeyi kattiktan sonra antreman sonrasi gercekten faydasi var. 3 kg. Dambil almistim. Baktim zor geliyor. 2 kg mlik almaya gittim decathlon a hicbi yerde kalmamis. Mecburen 3 kg ile calisiyorum. Ama tekrar sayisini dusuk tutuyorum o kadar gucum yok henuz. 
11 Tem 20 üye tarafından: aysee999
3 kilogram gerçekten ağır geliyorsa serbest ağırlığınız ile çalışmanızi tavsiye edebilirim , çok düşük kilolardaki dumbell kullanımıni pek gerekli görmüyorum. Bileklerinizde veya omuzlarda sakatlığa sebep olmamasına çok dikkat edin 
11 Tem 20 üye tarafından: therelevator
Kas yapıyor olma ihtimaliniz yüksek yeni başlanılan spor da başlarda ciddi kas artışı gözüküyor artı kaslar glikojen çekeceğinden ağırlığı iyice arayacaktır yok kas değil diyorsanız çok zorladığınız için vücut ta cortisol artmış olabilir aşırı cardio yerine 1 saat normal ritim yürüyüş bu durumda daha faydalı olur  
11 Tem 20 üye tarafından: iltaren
Herkese katılmak ile birlikte benim de aklıma ilk Kortizol hormonu geldi. Bu stres hormonunun tetiklenmesi, kilo alımına, hipertansiyona, uyku düzensizliğine, psikolojik sorunlara, enerji düşüklüğüne ve diyabete yol açabilir. Kendinizin üzerine bu kadar gitmeyin. Birazcık zaman verin kendinize ve spor ile eğlenmeye odaklanın. Çok güzel şeyler yapıyorsunuz, muhakkak sonuç alacaksınız. 
11 Tem 20 üye tarafından: Şüşko patates
İşlllvc🥶😥🤭🤫🤭😑😥😥😥🤯😤😳😰😰😳😩🥵😥😫😫😖🤫🤭😤🤭😤🤭😭😖😭😤 
11 Tem 20 üye tarafından: oceandolphin
Kortizol falan degil, yediğin yemeğin kalorisi yaktığın kaloriden az ise kilo vermek zorundasın yani düşündüğünden fazla yiyorsun bukadar. Kolay gelsin. 
11 Tem 20 üye tarafından: aytekataç

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


aysee999 Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.