.ilknur. Günlüğü, 07 Ağu 20

Çok az kalori almaya başladım psikolojik olarak yemek istemiyorum üstüne bir de sıcaklar binince iyice azaldı. Sağlıklı normal birşey yiyeyim dediğim de hiç canım istemiyor sonrada midem bulanıyor.ben az kalori alarak zayıflayanlardan değilim anında vücudum korur kendini yani kilo vermek için bile isteye yapmıyorum bunu.Aslında midem bulanmasa zorlıycamda bulantıdan yiyemiyorum.Acaba aralara tadı hafif olan ne koysamda kaloriyi arttırsam alışınca düzelir herhalde.

555 kcal Yağ: 38,00g | Prot: 14,91g | Karb: 44,21g.   Kahvaltı:  Sade Yoğurt (Tam Yağlı Süt),  Havuç. Akşam Yemeği:  Fındık,  Karışık Yeşil Salata,  Zeytinyağlı Bamya. Aperatifler/Diğer: Algida Buz Parmak. devamı için...

16 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Kuruyemiş ve sevdiğin yiyeceklerle aşmaya çalışabilirsin belki 
07 Ağu 20 üye tarafından: Sena Güven
Bende malesef 1 haftadır kalorim aşırı düşük sıcaklardan asla canım bişey istemiyor 
07 Ağu 20 üye tarafından: aysnrdgnilgn
Misal çok absürt olacak örnek de pide seviyorum mesela onu bile yemek istemiyorum ki zaten yemem karbonhidrat. Hah işye böyle oluyor yazarken bile yemem diyorum.şu an tek istediğim şey şehriye çorbası ki içindeki şehriye bile endişelendiriyor bamya daha sağlıklı onu yiyeyim diyorum.Halbuki 200 kalori bile almadım ye ikisini de dimi. Yazarken kendime sinirlenmem :)  
07 Ağu 20 üye tarafından: .ilknur.
Bugün kuruyemişi deniycem tadı kokusu yok iyi gelir gibi 
07 Ağu 20 üye tarafından: .ilknur.
Afiyet olsun ama böyle bir durumdayken makrolar takılmadan önce yemek yiyebilen halinize dönmeniz daha acil bir ihtiyaç bence. Pide, şehriye korkutmasın sizi. Aç kalmak daha zararlı, kaslarınızdan harcarsınız 
07 Ağu 20 üye tarafından: Sena Güven
Kesinlikle öyle bende istemiyorum kilomla ilgili canımı sıkan bir durum oldu kırıldım baya, sanırım o etkiledi 
07 Ağu 20 üye tarafından: .ilknur.
bende 1000 kalori almaya çalışıyorum biraz fazla kaçırınca mide bulantısı oluyor 3 aydır az yemeye alıştı mide çünkü 
07 Ağu 20 üye tarafından: donduuu
Bende öyleyim 500 600 kalori arası alıyorum ama bana yetiyor önceden doymazdım sizce sorun olur mu sağlık açısından  
07 Ağu 20 üye tarafından: nurnm
Canım diyet yapıyorum karbondikrat kesiyorum gözüyle değil sağlıklı besleniyorum diyerek bak canın ne isterse ye ama porsiyon kontrolü yaparak  
07 Ağu 20 üye tarafından: nurnm
700 ü geçmeemek için uğraşıyorum 😂💗 
07 Ağu 20 üye tarafından: Gizem60kg
Nur burada çok tartışması oluyor bunun bence sağlıksız.yakacak birşey bulamayınca vücut kaslardan yakıyor günlük yaşamda uyur halde bile kalori yakıyoruz ki enerji olsun amaonu vücuda vermiyoruz. Ben kendi açımda ne kadar az yersem vücut kıtlık var sanıp metabolizmamı yavaşlatıyor. Ama almam gerekene yaklaştıkça normale dönüyor.  
07 Ağu 20 üye tarafından: .ilknur.
meyve kuruyemiş ve kefiri makinada çekip içebilirsiniz, kefiri sade içip yanina meyve kuru yemiş ekleyebilirsiniz, fellas veya zuberlerden alıp ara öğün yapabilirsiniz yulaf yiyebiliyorsaniz onu yine iyice toz haline getirip içine meyve tarçın vs koyup pişirebilir ya da yine makinada çekip içebilirsiniz, yani bu şekilde yemek yememe isteği olduğunda tavsiyem içecek haline getirip tüketin hem yerken rahatsız olmazsınız hemde özellikle sade kefir muz veya çilek ve ceviz makinada çekip içinde gerçekten çok lezzetli oluyor o ekşi tadı tamamen kayboluyor ayrıca şehriye sizi korkutmasın caniniz çekiyorsa yiyin ve yazın yapilan soğuk yoğurtlu çorbalara başvurabilirsiniz soğan salca yağ vs. olmadığı için daha rahat yiyebilirsiniz  
07 Ağu 20 üye tarafından: dlrnur
Birde önceden bir nevi gençken :) az kalorili beslenerek kilo vermiştim. Çok kötüydü kaslar filan bitmişti görüntü tamamda eskisi gibi gücüm kuvvetim yoktu. 
07 Ağu 20 üye tarafından: .ilknur.
Dlrnur yulaf ya tabi süper olur yoğurtla filan hepsini not alıcam en son yağ salça dedin ya okurken bile bi hoş oldum onlarmış gerçekten. Yulafa bayıldım psikolojik olarak ekmek pilav vb şeylerden çekiniyorum ama yulaf bağırsakları çalıştırır dozunda yersem iyi olur teşekkürler :)  
07 Ağu 20 üye tarafından: .ilknur.
fıstık ezmesi, yulaf, süt, muz tarzı besinleri miksere atıp kendinize shake yapabilirsiniz. Hem sağlıklı, hem bol kalorili olur sizin için. 
07 Ağu 20 üye tarafından: FurkanGönenç
Öncelikle geçmiş olsun ben böyle zamanlarda yiyebildiğim kadar yiyorum, eğer kalorim 1000e tamamlanmazsa soğuk smoothieler yapıyorum böylece hem serinlemiş hem de kalorini tamamlamış olursun. Diyet sayfalarında falan farklı smoothie içerikleri bulabilirsin :) 
07 Ağu 20 üye tarafından: Divinesoul
1000 in altındaki kalorileri pek doğru bulmuyorum. Hele ki 500 600 ler çok sıkıntılı bence. Yaşlanınca oturduğunuz yerden kalkamazsınız 
07 Ağu 20 üye tarafından: Sena Güven
Bence sakın düşük kalorili beslenme kuruyemişle yükletmeye çalış ben diyetin ilk 2 haftası öyle yaptım 3. Haftası metabolizmam durdu hiç kilo veremedim aksine 200.300 gr aldım sonra detoks yapıyım dedim 2 ayrı detoksu 1 haftaya sığdırdım ve hastlandım 2 gün boyunca sürekli yatıyodum ve hafif ateşim vardı biraz bişiler yiyince toparlandım . 
08 Ağu 20 üye tarafından: hhaticeexm
Ya mesela bugün 1000 kalori aldım kendimi ciddi manada kötü hissediyorum daha yorgun hissediyorum  
08 Ağu 20 üye tarafından: nurnm
Birkaç gün devam et gözün açılır 
08 Ağu 20 üye tarafından: Sena Güven

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


.ilknur. Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.