aysee999 Günlüğü, 26 Ağu 20

UYUYAMIYORUM!!.bi onceki geceden uykusuz olmama ragmen,aksam 1 saat yuruyus yapmama ragmen uyuyamiyorum, gece belli bi saatte uyanip donup duruyorum. vucudum, zihnim dinlenmio.Uyku problemi yasayanlar var mi nedenleri cozum oneriler yazarsaniz sevinirim...

15 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Aynı sıkıntı bende de var kafanı boşalt biraz zira benim kafam dolu 1 değil 5 saat te yürüsem yok olmuyor  
25 Ağu 20 üye tarafından: savili_62
You tube da uyku meditasyonu var onları dinle bence 🌌 Bir dönem aynı problemi yaşamıştım  
25 Ağu 20 üye tarafından: ggg748th8
Haftada beş-on saat uyuyabilen biri olarak seni anlıyorum. Bana bir yararı olmasa da pek çok kişiden gece içilen biberiye çayının etkili olduğunu, gayet güzel uyuttuğunu duydum. 
25 Ağu 20 üye tarafından: Fatih19901903
Benim de dinlediğim kadarıyla uyumadan önce lavanta çayı içmek uykuyu getiriyormuş.Melatonin hormonu bağırsakta salgılanır ve bunun için de bağırsak florasının düzgün olması lazım.Bunlar da sonuç vermiyorsa melatonin doktor kontrolünde direk takviye olarak alınabilir son çare olarak. 
25 Ağu 20 üye tarafından: sevk-et
aynı ben ve az uyumak da bana yetiyor 
25 Ağu 20 üye tarafından: ramonakiloveripgidicek
nefes egzersizleri ve gece yatmadan herbalife alovera suyu ve bayanlara özel vitamin almalısınız...arayın konuşalım çözeriz çok kısa sürede ınşaallah... 
25 Ağu 20 üye tarafından: bendemirel
minimalistherbalife instagram 
25 Ağu 20 üye tarafından: bendemirel
sorun da bu  
25 Ağu 20 üye tarafından: ramonakiloveripgidicek
Kahve içiyorsan bir kaç gün hiç ağzına koyma  
25 Ağu 20 üye tarafından: dinçyürek
Geçmiş olsun, vücudunu ve zihnini rahatlatıcı egzersiz yapmalısın. Bitki çaylarından karabaş otu diye bir çay var, o çok iyi gelir. Ben bir dönem kullandım onu, günde 2 saat bile uyuyamıyordum. Akupunktur ve hacamatı da araştırabilirsin. 
25 Ağu 20 üye tarafından: celikkadir88
bende uyusamda dinlenemiyorum sürekli yorgun hissediyorum  
26 Ağu 20 üye tarafından: Kelebek_35
uykunuz gelene kadar kitap okumanızı öneririm ve bunu yatağınızda pijamalarınızla yapın ben çok yararını gördüm Dip not:uykuya hazırlık süreci de önemli diş fırçalama yüz yıkama vs. 
26 Ağu 20 üye tarafından: 10kilouğruna
meditasyon yapabilirsin abla 
26 Ağu 20 üye tarafından: yildizerdil
Benim doktorum melisa çayını önermişti  
26 Ağu 20 üye tarafından: yildizerdil
Benim sorunum uykuya gecme degil; bir seklde uyuyorum. Gene cok kolay olmasa da ama 3 te 4te uyanip bidaha da uyuyamiom. Uyuduklarim da cok kalitesiz derin uykuya gecemiyorum. 
26 Ağu 20 üye tarafından: aysee999
Öğleden sonra içilen kahve genelde geceleri bendede uykusuzluk yapıyor kahveye dikkat et 
26 Ağu 20 üye tarafından: nutrinu
Havasız ortamda uyuduktan sonra gece ben de uyanıyorum. Odada karbondioksit ve ısı seviyesi yükselince vücut otomatik olarak uyanıyor olabilir. Odanızı iyi havalandırmayı ve biraz soğutmayı deneyebilirsiniz.  
26 Ağu 20 üye tarafından: benalmiyim
Akşam saatlerinde spor yapmamanızı öneririm. Mümkünse öğleden sonra en son saat 4’e kadar bitirmiş olun sporunuzu. Bir de meditasyon yapmanızı öneririm. ( her gün ) Sesli meditasyonlar var. Zamanla onlara ihtiyaç duymadan kendi kendinize de yapmaya başlarsınız zaten. Haddimi aşmak istemeden belirtmek istiyorum ki, biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var sanki. Zihninizi susturmaya ihtiyacınız var sanki. Gece uykuya dalarken “bu gece sabah 8’e kdar huzurla uyuyacağımı biliyorum” diyerek uykuya dalın. Sabah sekizde uyanacağınıza inanın artık. Beynimizi ve bedenimizi yönetmek bizim elimizde. ☺️sevgiler💕1-2 güne çözersiniz.ş 
26 Ağu 20 üye tarafından: suzihakki

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


aysee999 Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.