İp atlama üçüncü gün: 1500 atlandı
|
1252 kcal
|
Yağ: 65,70g | Prot: 53,18g | Karb: 121,11g.
Kahvaltı: Zeytin, Helva, Sıcak Suda Pişirilmiş Yumurta, Doğal Peynir, Zeytinyağlı Kabak. Öğle Yemeği: Yeşil Erik, Tatlı Kiraz, Fıstık Ezmesi, Glutensiz Fabrika Karabuğday Patlağı, Hurma, Kabuklu Yer Fıstığı (Kabuk Yenilmeden), Fındık, Ceviz. Akşam Yemeği: Zeytinyağlı Barbunya, Lahana Sarması. Aperatifler/Diğer: Mis Yarım Yağlı Süt, Ceviz, Ev Yapımı Yoğurt, Osmanoğlu Fırın Sütlaç. devamı için...
|
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|