🌼 Handan 🌼 Günlüğü, 22 Tem 21

İlgilenenler varsa haber vereyim dedim. Fıstık ezmesi+ Hindistan cevizi yağı kampanya yapmışlar. Watsons da 45 TL.

51 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Nerede indirim canım şok mu migros mu😌 
22 Tem 21 üye tarafından: fitlik hayali
atletttt Hindistan cevizi yağ spordan önce kahve ile tuketilmesi halinde iyi bir enerji verip yağ yakımına destek sağlıyor ki bu arastırmalar sonucu kanitlanmış. istersen makale vs. atabilirim bu konuda. Fıstık ezmesi de enerji ve protein olarak sağlıklı bir besin. 4 but 1 kilo baget evet alinabilir ancak obsiyonlara da acik olmak gerekli. Sacmalik demeden once keske dusunceleriniz hakkinda iyi bir bilginiz olsa. 
22 Tem 21 üye tarafından: burcu.alyeska1
Çok karlı gelmedi bana aksine pahalı fitnut fıstık ezmesi 350gr civarı 25tlye hindistan cevizini gene 300 gr civarını 30 tlye iyi markalardan bulabilirsin gramajlarına göre fiyat yüksek 
22 Tem 21 üye tarafından: Demir seyma
Burcu yağ yakıcı bir yiyecek yok kalorini azaltırsın yağ yakarsın bundan başka hiçbir yolu yok yağ yakmanın ayrıca evet şeymanın yazdığına katılıyorum 
22 Tem 21 üye tarafından: bbrkay
Ketojenik besleniyorsanız ya da sağlıklı yağ alımınız az ise hindistan cevizi yağı alınabilir. Yoksa hiç bir besini yediğiniz için yağ yakmazsınız. Yağ yakımı kalori açığı yapıp kan şekeriniz düşük ve dengede tuttuğunuz sürece hızlı ve etkili olur. Bu da glisemik endeksi düşük gıdaları tüketerek sağlanır. Siz istediğiniz kadar sağlıklı beslenin her gün vücudunuza beyaz un, sağlıksız yağ, basit şeker içeren hazır gıdalar ve yüksek şeker içeren meyveler, tatlandırıcı ya da işlenmiş gıda tüketirseniz kan şekeriniz dalgalanır hem su hem de yağ yakımız durur. Çok zor kilo verirsiniz. (Tabi bahsetmedim ama günlük 5-8 gr tuz dan fazlasını tüketmek aşırı su tutumuna yol açar. Ve günlük tükettiğimiz bir çok gıdada tuz( Sodyum) var bunlar da ihmal ediliyor günlük tuz kulanımında o yüzden fazla tuz tüketiliyor) O yüzden akşam pulbiberli yoğurt yiyin, yok şu gıdayı tüketirseniz zayıflarsınız bunlar hikaye.  
23 Tem 21 üye tarafından: xLmNt
Lutfen yorumumu dogru okuyun. DESTEKLER dedim. Hicbir besin elbette oylece yag yakmaz ancak spordan once kahve ile birlikte dogru bir porsiyonda destekler.  
23 Tem 21 üye tarafından: burcu.alyeska1

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


🌼 Handan 🌼 Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.