fatboykonya Günlüğü, 03 Mar 16

kilo 70.1
yağ oranı 18.8
su oranı 55.8
kas oranı 42.4
kemik oranı 15
Saat 23.37 tarih:03.03.2016

4 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Fatboy oranların çok güzel bu sabah benim su oranim 62 çıktı sence normal mi? 
04 Mar 16 üye tarafından: Takıntılı.com
sadece su oranınını dikkate alırsak eğer(burada yaş cinsiyet çok farkediyor) siz yağ kaybettikçe su açığa çıkar (yani zayıfladıkça artar) sadece su oranına bakıp normalliği belirlemek bence yanlış olur ( 62 normal veya değil demek ) vucudun diğer komponentleride önemli. illa su oranına bakarak cevap vermemi isterseniz bence herhangi bir rahatsızlığınız yoksa oran normal(kalp akçiğer böbrek rahatsizlikları gibi). günde 2.5 lt su için yürüyüş yapın bu oran 55-58 seviyesine düşecektir . inşaallah hedefinize ulaşirsınız.iyi günler 
04 Mar 16 üye tarafından: fatboykonya
Fatboy terlemiyorum çok zor terleyen bir yapım var yazın bile.Yag oranım zayif olmama rağmen 25 di bunu diyetle 17 ye indirdim kas 2.4 su 62 kas 42 üç aşağı beş yukarı oranlarim bunlardi. 
04 Mar 16 üye tarafından: Takıntılı.com
Pardon kemik 2.4 kas 42 :))) bu da kurban eti gibi oldu hee eti kemiği kaç kilo gibi :))) 
04 Mar 16 üye tarafından: Takıntılı.com
Bu oranları nasıl hesaplıyorsunuz? Banada anlatırmısınız lütfen. Ben hayatım boyunca ilk defa diyet yapıyorum, iki sene öncesine kadar 49/50 kilo arasında olurdum. Vertigo nedeniyle kullandığım ilaç kortizonlu olduğu için 58 kiloya kadar çıktım malesef.  
04 Mar 16 üye tarafından: asminlena
Geçmiş olsun Asmilena canım bu gostergelerin olduğu tartilar var benimki arzum yaş boy cinsiyet ayarliyorsun o bunlari veriyor ayrıca daha önce yapmadığına göre aklına ne takilirsa takilsin sorabilirsin Asmilena elimden geldiğince cevap veririm. 
04 Mar 16 üye tarafından: Takıntılı.com
anladım. kilo kaybınız hızlı değil galiba.vücut bir müddet sonra fazla sıvıyı atacaktır bir müddet sabredin atmasa bile bu sonuçlarınız gayet normal bence. hatta şu sonuçlara bakarak kilo vermenize bile gerek yok 17 yağ oranı çok güzel bir oran tebrikler.eğer ben kas oranımı daha da arttırmak istiyorum, biraz daha kilo vermek istiyorum derseniz benim onun için bir fikrim yok açıkcası. profesyonel bir yardım almanız çok fazla yararlı olacaktır. böyle durumlarda bazen kalori ve egzersiz, 2 si aynı anda arttırılabiliyor ve hem kilo verip hem daha fazla kas oranına sahip olabiliyorsunuz benimki amatörce bir diyet uygulaması ve yaşam da sağlıklı beslenme alışkanlığının kazanılması için uğraşıyorum. size başarılar dilerim....  
04 Mar 16 üye tarafından: fatboykonya
Teşekkür ederim takıntılı. Com eşime sorayım bizim tartıda aynı göstergeler var mı?  
04 Mar 16 üye tarafından: asminlena
@asminlena yağ/su oranı senin aşağı yukarı senin zayıf mı kilolu mu olduğunu gösteriyor bu oranlar için tablolar var internetten bakabilirsin tabii o değerler sadece referans amaçlı her kişinin kendine özel bu oranlar ben sadece kiloyu nereden kaybediyorum diye bakıyorum hoş çok ta kilo kaybetmiyorum da :) 
04 Mar 16 üye tarafından: fatboykonya
Evet çok yavaş kilo kaybediyorum ama bu hiç problem değil sağlıklı besleniyorum çünkü ve yağdan verdigimi hissediyorum ki oranlar da bunu gösteriyor ben ayda bir kiloyada razıyım sağlıklı ve kalıcı olsun.Tesekkurler fatboy sanada başarılar.  
04 Mar 16 üye tarafından: Takıntılı.com
Rica ederim Asmilena. 
04 Mar 16 üye tarafından: Takıntılı.com

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


fatboykonya Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.