ızgara yapabilirsin kajun baharatlı 10 numara olur :)
08 May 18 üye tarafından: darkstormtr
|
Çorba yapabilirsin sütlü mısırlı yeşillikli az biraz da krema koyarak kaçamak da yapabilirsin 😬
08 May 18 üye tarafından: kübraünlü
|
Tabada bir tatlı kaışığı zeytinyağıyla yapabilirsin😉Öncesinde tavayı ısıtırsan kuruda olmaz suyu içinde kalır👍
08 May 18 üye tarafından: mehmet_genc
|
08 May 18 üye tarafından: YILDIZT
|
Ben genelde ızgara gibi olsun diye yapışmaz bir tavayı çokça ısıtıyorum tavukları baharat ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile karıştırıp tavaya koyup arkalı önlü pişiriyor gayet güzel oluyor. Tabi yapışmaz tava olduğu için bazen yağ koymadığım da oluyor. Yüksek ısıda tava olduğu için suyu da dışarı çıkmıyor tavuğun
08 May 18 üye tarafından: nalkann
|
Tamam hepsini deneyeceğim çok teşekkürler arkadaşlar 😊❤️❤️
08 May 18 üye tarafından: asyaass
|
Tavuk göğüs eti en güzel salatının içinde oluyor öteki türlü bir sos, sıvı girmedikçe yağsız ve yavan bir et.
08 May 18 üye tarafından: Tutunamayanlar
|
Aynen çok yağsız ve yavan gitmiyor zorla yiyorum
08 May 18 üye tarafından: asyaass
|
Ben kavurma yapıyorum onu tereyağ pul biber kekik karabiber ile et kavurma gibi yoksa çok kuru geliyor bana yada yemek tarzı bezelyeli felan
08 May 18 üye tarafından: SerKKSK
|
Tavuklu mantarlı sote yapabilirsiniz. Tavada pişirip üzerine biraz kaşar eritebilirsiniz öyle de lezzetli oluyo. Göğüstense kemiksiz kalça eti daha lezzetli oluyor ama proteini daha düşüktür muhtemelen
08 May 18 üye tarafından: adyabatik
|
Haşlama yapmana gerek yok sonra sote yapabilrsin
08 May 18 üye tarafından: ismseker
|
soslayabilirsin 1 kaşik yogurt baharatlar kekik olmali mutlaka 1tatli kasigi zeytin yagiyla marinleyip 1 saat sonra yagsiz tavada pisirebilirsin cok lezzetli
08 May 18 üye tarafından: nurayy1
|
Tavuk sote yapabilirsin az yağlı zerdeçal ve körili annem yapıyor harika oluyor hem sağlıklı da
08 May 18 üye tarafından: senaozturk_
|
haşlama sevmiyorsanız tavada yapın ızgara yapın sote yapın. baharatlayın dilediğiniz gibi. veya yumurta haşlama sevmeyenler de omlet yapabilir. artık şu mentaliteden uzaklaşmak lazım. haşlama da olsa ızgara da olsa aynı et aynı yumurta . değişen bir şey yok :)
08 May 18 üye tarafından: gfboquzhan1907
|
şiş yapın güzel oluyor. tavukları soslayip 1 saat dinlendirin fırın veya tava da yanına soğan biber ile muhteşem oluyor
08 May 18 üye tarafından: KawaiYoja
|