Erkannnnnn Günlüğü, 28 Kas 18

Skinny fatten nasıl kurtuluruz ??

6 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
6 ay sağlam bi bulk ve antrenman ile kas kütlesi koy koyabildiğin kadar hazır kış, 2-3 ay'lık definasyon ile istediğin sonucu alırsın. Tabi bunun asıl sebebi karb ağırlıklı beslenme, ona da çeki düzen vermen lazım.  
28 Kas 18 üye tarafından: Natu39
Teşekkürler şu an 5*5 programını uyguluyorum günde kaç kalori almalıyım sizce? 
28 Kas 18 üye tarafından: Erkannnnnn
Buna verilecek cevap tamamen atmasyon olur. Google'a BMR calculator yazıp bazal metabolizma hızınızı hesaplayın, üzerine gün için de çalıştığınız işe ve yoğunluğa göre yaklaşık kaç kalori yaktığınızı düşünüyorsanız onu da ekleyin, üzerine antrenman şiddeti ve rutininize göre yine kaç kalori yakıyorsanız aşağı yukarı onu da ekleyin. Amacınız kas kütlesi koymak olduğu için çıkan sonuca bi 500 kalori daha ekleyip onu tüketin. Kilo durumunuzu haftalık kontrol edin, baktınız hızlı kilo alıyorsunuz kaloriyi hafif düşürün, baktınız artmıyor kaloriyi hafif yükselterek kendi rakamanızı bulabilirsiniz. Başlangıçta yüksek karbonhidrat alımına bağlı hızlı kilo artışı yaşayabilirsiniz, su tutumudur, önemsemeyin.  
28 Kas 18 üye tarafından: Natu39
Spor geçmişinizi bilmiyorum ama kendinizi adapte olmuş, sinir kas bağlantısı kurabilmiş hissediyorsanız çift bölge, 5-6 hareket, 4-5 set, 10-15 tekrar aralığına ufaktan geçmenizi tavsiye ederim.  
28 Kas 18 üye tarafından: Natu39
Teşekkürler 😀👍 
28 Kas 18 üye tarafından: Erkannnnnn
Proteın agırlıklı mı beslenmek gerekıyor? Sanırım bılgı sahıbı olan arkadaslar var. Yardımcı olursanz sevınırım 
28 Kas 18 üye tarafından: zserrin
kas kütlesi koymadan yapılan aşırı cardio ve kalori kısıtlaması sonucu skinny fatten kurtulmak isterken daha hacimsiz bir skinny fat olursun. kilonu korumaya yönelik beslen ve sporunu yap. Zeytin yağı hindistan cevizi yağı gibi kaliteli yağları tüketmekten korkma salatana dök. kilon×1.7 protein al.  
29 Kas 18 üye tarafından: ardamert2122
🙏teşekkürler 
30 Kas 18 üye tarafından: Erkannnnnn

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Erkannnnnn Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.