Dostlarım; Tavuk gramajını hesaplarken çiğ mi? Yoksa pişmiş olarak mı ele almalıyız?
|
995 kcal
|
Yağ: 40,90g | Prot: 95,85g | Karb: 70,77g.
Kahvaltı: Yeşil Çay, Salatalık (Kabuklu), Ispanak, Yeşil Zeytin, Beyaz Peynir, Yumurta Beyazı, Domatesler, Karabiber. Öğle Yemeği: Sirke, Karabiber, Bağdat Pul Biber, Zencefil, Zerdeçal, Sek Quark Sade, Tavuk Göğsü (Fırında Kavrulmuş, Yağsız, Dilimlenmiş), Göbek Marul. Akşam Yemeği: Kivi Meyvesi, Badem, Kuru Kavrulmuş Yer Fıstığı (Tuzsuz). Aperatifler/Diğer: Pınar Light Süt . devamı için...
|
|
Yorumlar
valla ben önce çiğ tartiyirum sonra pişince çekiyor bende pişmiş baz aliyorum
17 Ağu 19 üye tarafından: rabiaserkanilhan
|
17 Ağu 19 üye tarafından: eelif24
|
Her zaman çip hesaplanır. Gramajının küçülmeside suyunun gitmesi. Suyu gitmesin istiyorsanız döküm tavada eti mühürleyerek pişirebilirsiniz. Suyu giden tavukta protein miktarı aynı kalır. Yani çiğ tavuk göğsünde 100 gramda ortalama 28-30 grm protein vardır. Pişirme yöntetime göre 32-33 grama çıkar. Tavuk göğsünü soslayıp tavada kısık ateşte pişirdiğinizde 32-33 grm kadar protein ortaya çıkar
17 Ağu 19 üye tarafından: fırat erişen
|
Ozaman ben fazla mı yemiş oluyorum
17 Ağu 19 üye tarafından: rabiaserkanilhan
|
Şiödi spor yapmayanlarda protein ihtiyacı kilo başına 1 grm. Fazlasına gerek yok.
17 Ağu 19 üye tarafından: fırat erişen
|
17 Ağu 19 üye tarafından: fırat erişen
|
17 Ağu 19 üye tarafından: eelif24
|
17 Ağu 19 üye tarafından: fırat erişen
|
Ne zaman isterseniz yardımcı olurum elimden gelidği kadar
17 Ağu 19 üye tarafından: fırat erişen
|
Bütün besinler çiğ hesaplanır 😊
17 Ağu 19 üye tarafından: çağatayöcal
|
tavuk için yazıyo zaten kavrulmuş tavada pişmiş ızgara fln diye bence o zaman çiğ baz alma ama normalde çiğ tabi
17 Ağu 19 üye tarafından: panik123
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|