sugasshi17 Günlüğü, 25 Eki 19

Bana düzenli ve sağlıklı bir program onerebilecek var mi? Gerçekten özellikle sabah ve öğlen ne yiyeceğim hiç bilmiyorum..

1925 kcal Yağ: 81,81g | Prot: 55,80g | Karb: 240,78g.   Kahvaltı: Tomato Paste, Sütaş Süzme Peynir, Cucumber (Peeled), Tomatoes, Cappy Vişne Suyu, Untad Kepekli Ekmek, Pınar Aç Bitir Sosis. Öğle Yemeği: Dost Orman Meyveli Yoğurt. Akşam Yemeği: İçim Ayran, Untad Kepekli Ekmek, Emin Kıyma, Potato. Aperatifler/Diğer: Eti Karam Bitter %70 Kakao, Toffifee Çikolata, Sütaş Süzme Peynir, Coca-Cola Coca-Cola, Pınar Aç Bitir Fıstıklı Salam, Koska Üzüm Pekmezi, Algida Gözü Kara Aşık, Ülker Sütlü Çikolata, Eti Form Çok Tahıllı Buğday Patlağı. devamı için...
1352 kcal Egzersiz: Fitness (Egzersiz) - 1 saat, Dinlenme - 15 saat, Uyku - 8 saat. devamı için...

11 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Sabahları, protein ve kaliteli lipitler. (Örneğin, yumurta ve badem.) Gündüz, çok fazla yeşil ve sarı sebze kullanırsanız, çok fazla karbonhidrat kullanırsanız, egzersiz yapmazsanız, az miktarda karbonhidrat, protein ve orta derecede yağ vardır. (Örneğin, salatalar, mercimek yemekleri, kebaplar.) ¬=|oO(Kilo verme sırasında Türk yemeklerini seçersem, böyle seçerim. 
25 Eki 19 üye tarafından: ヤママユガ

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


sugasshi17 Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.