dilekoo Günlüğü, 29 Eki 19

Günün 2.öğünü(18:00) Her Salı annemle pazara çıkıyoruz ve istisnasız her pazara çıktığımızda balık yüzünden kavga ediyoruz. Ben almasını istemiyorum. Herneyse balığın bütünü 200gr.geldi kılçıklarını ayıkladıktan sonra gelen ağırlık ise 160gr. Yağsız salata

541 kcal Yağ: 19,76g | Prot: 53,28g | Karb: 36,13g.   Kahvaltı: Yurdum Közlenmiş Kırmızı Biber, Namet Hindi Füme, Jucy Vişne Suyu, Haşlanmış Yumurta, Uno Çok Tahıllı ve Siyez Buğdaylı Ekmek, Sütaş Süzme Peynir, Ceviz. Akşam Yemeği: Mevsim Salata, Pişmiş veya Izgara Balık. devamı için...
33 kcal Egzersiz: Samsung Health - 24 saat. devamı için...

16 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
yağdan neden bu kadar korkuyorsun? vücut için gerekli biliyorsunuz sanırım 
29 Eki 19 üye tarafından: lahin35
Salataya bol zeytinyagi koyalim ki vitaminlerinden faydalanabilelim. Guzel yaglarla kilo almayiz :) 
29 Eki 19 üye tarafından: bunebune
Çünkü 1gr.karbonhidrat 4cal.iken 1gr.yağ 9cal.ve annem normal tencere yemeklerini vıcık vıcık çok yağlı yapıyor onlara müdahale edemiyorum o yüzden kendi kontrolümdeki yağları en azından min.tüketmeye çalışıyorum. 
30 Eki 19 üye tarafından: dilekoo
Anneniz yemeklerinde guzel yaglar (aycicek yagi, misirozu yagi haricindeki yaglar) kullandikca yine sorun olmayacaktir. Yine de siz yag koyun :) saglikli gunler dilerim. 
30 Eki 19 üye tarafından: bunebune
Bizim evimize mısırözü yağı yada ayçiçek yağı hiç girmez ztn. 33yaşındayım bu yaşıma kadar hiç şahit olmadım evimize girdiğini. Tereyağ ve z.yağı dışında yağ kullanılmıyor bizim mutfakta ") yinede bu 1gr.yağın 9cal.olduğu gerçeğini değiştirmiyor.  
30 Eki 19 üye tarafından: dilekoo
Yagdan korkmamamiz konusunda o kadar iddialiyim ki. 1 senedir keto degil ama nerdeyse butun iyi yaglardan yiyorum yine de bir gram almadim. Siz yine de bir bilene sorun :) 
30 Eki 19 üye tarafından: bunebune
Teşekkür ederim ilginiz için çok kibarsınız ") 
30 Eki 19 üye tarafından: dilekoo
Rica ederim. Saygilar. 
30 Eki 19 üye tarafından: bunebune

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


dilekoo Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.