Zeytinyağlı baklalı enginarım
|
1501 kcal
|
Yağ: 65,68g | Prot: 46,03g | Karb: 194,53g.
Kahvaltı: Yeşil Çay. Öğle Yemeği: Çay (Demlenmiş), Beyaz Ekmek, Bal, Havuç, Yeşil Biber, Salatalık (Soyulmuş), Domatesler, Carrefour Lor Peyniri, Zeytin, Haşlanmış Yumurta. Akşam Yemeği: Beyaz Ekmek, Erşan Kuru Et, Lahana Salatası, Yoğurtlu Kereviz Salatası, Zeytinyağlı Bakla, Zeytinyağlı Enginar. Aperatifler/Diğer: Çay (Demlenmiş), Halka Tatlısı, Tadım Kabak Çekirdeği , Ev Yapımı Yoğurt, Çilek, Yeni Dünya, Karpuz. devamı için...
|
|
Yorumlar
elinize sağlık, afiyet olsun👌
18 May 20 üye tarafından: Ayşem06
|
Aa ben de böyle bakla aldım nasıl pişirilir yenir hiç bilmiyorum 😁 Ellerinize sağlık, afiyetle 🌸
18 May 20 üye tarafından: rfctgv
|
Öncelikle zeytinyağı ile soğanı kavuruyorum. Önce baklayı ekliyorum içine daha geç piştiği için 5-10 dakika kadar bakla ile soğanı kavuruyorum. Daha sonra iri iri doğradığım enginarları ekliyorum. Üçünü birlikte de biraz daha kavuruyorum. Tuz ve su koyup pişmeye bırakıyorum. Piştikten sonra limon suyu ekliyorum. Afiyet olsun şimdiden. Biz ailecek çok seviyoruz bu tarifi.
18 May 20 üye tarafından: ayçiçek123
|
18 May 20 üye tarafından: ayçiçek123
|
18 May 20 üye tarafından: ayçiçek123
|
18 May 20 üye tarafından: Nihal814
|
18 May 20 üye tarafından: ayçiçek123
|
18 May 20 üye tarafından: edakuruu
|
18 May 20 üye tarafından: ayçiçek123
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|