mkuru1 Günlüğü, 26 Tem 20

yeni bir sey deniyorum. 4 gun carb 3 gun yag.

2237 kcal Yağ: 169,26g | Prot: 156,18g | Karb: 20,71g.   Kahvaltı: Pınar Aç Bitir Hindi Füme,  Ground Beef (90% Lean / 10% Fat) , Kerem Kaymak, Muratbey Burgu Peynir, Teksüt Krem Peynir. Öğle Yemeği: Olive Oil, Keskinoğlu Piliç Fileto, Simbat Çekirdek , Migros Ceviz İçi. Akşam Yemeği: Tadım Tuzsuz Yer Fısiğı, Pınar Dilimli Peynir. devamı için...

2 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Nasıl oluyor abi işe yarıyor mu? Bi değişiklik gördünüz mü kendinizde?  
18 Ağu 20 üye tarafından: BettyBettt
Yağ kütlesi azaldi faydasini gordum ama psikolojimi bozdu. Yag gunlerinde basim agriyor ketosis e gecis yaparken. Tam alisti derken vucut hemen carb alinca bu sefer eski haline donuyor sonra tekrar yag derken basim ve psikolojim oynadi. Ama faydasini cok gordum. Ancak biraktim. Simdi hic degil az yag ve az carb gunleri yapiyorum. 
18 Ağu 20 üye tarafından: mkuru1
Hmm anladım, teşekkürler 
18 Ağu 20 üye tarafından: BettyBettt
Cok anlasilir degil bence anladiysan helal olsun. Işin ozü deneme degmez ugrasmaya :) 
18 Ağu 20 üye tarafından: mkuru1
Açıkçası önceden ketoya yakın beslendiğim süre zarfında, vücudum ketosise girene kadar baş dönmesi ve göz kararması çok sık oluyordu bende. Unutamadım hala, o yüzden anlayabiliyorum sizi. Tam alışmaya çalışırken yeme düzeninizi değiştiriyorsunuz vs... Benim için de uğraşmaya değmez ama hayat boyu ya da uzun dönem için ideal olabilir. 
18 Ağu 20 üye tarafından: BettyBettt

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


mkuru1 Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.