Balik yedikten sonra kokusundan tiksinmek :(
|
1456 kcal
|
Yağ: 83,21g | Prot: 64,30g | Karb: 117,79g.
Kahvaltı: Ceviz, Peynes Süzme Yarım Yağlı Taze Beyaz Peynir , Sarımsak, Zeytinyağı, Ceviz, Avokado, Uno Tam Buğday Ekmek, Salatalık, Havuç, Yumurta Sarısı, Zeytin. Öğle Yemeği: Eti Tutku, Jacobs Kahve. Akşam Yemeği: Pepsi Kola, Zeytinyağı, Domatesler, Roka Marulu, Uskumru. Aperatifler/Diğer: Mandalina, Cheetos Fıstıklı Mısır Cipsi. devamı için...
|
|
Yorumlar
Evde balık yapınca maalesef koku yapıyor. Çaresi var mıdır ben de merak ediyorum.
13 Kas 20 üye tarafından: SelcukAyoglu
|
@SelcukAyoglu ay valla bilmiyorum ki balik nasıl pişirirsen pişir hep kokar
13 Kas 20 üye tarafından: Gamsee7
|
Balık yaparken kokusunu çeşitli baharat ve sebzelerle vs yok edebilirsiniz.. özellikle fırında yaparken dereotu, maydanoz,sarımsak, defne yaprağı,limon,karabiber, kişniş, tarhun, kereviz sapı,fençel gibi malzemeleri ağız tadınıza göre kullanmayı deneyin.
13 Kas 20 üye tarafından: rasimy
|
@rasimy evet olabilir teşekkürler tavsiyeniz icin ama kendime ozel yapmıyorum ailemle beraber oldugum icin benim sevebilecegim biseysede annem kardeşim yemeyebiliyor
13 Kas 20 üye tarafından: Gamsee7
|
Fırın torbasında ya da yağlı kağıda sarılı pişirince tepsi de fırın da kokmuyor... Tabi bir hamsi tava gibi de olmuyor
13 Kas 20 üye tarafından: seerrraaaappppp
|
@seerrraaaappppp teşekkürler tavsiyeniz icin normalde de tepsi firin öyle kokmuyor düzgün temizleyince odaya sinen kokusundan bahsediyorum
13 Kas 20 üye tarafından: Gamsee7
|
13 Kas 20 üye tarafından: ZeB-Ani
|
suyun içine yarım çay bardağı sirke koyup kaynatın kokusu gidecektir
13 Kas 20 üye tarafından: zayılayacam
|
@zayılayacam teşekkür ederim bu dahaki sefere deneyecem bunu 🤗
13 Kas 20 üye tarafından: Gamsee7
|
13 Kas 20 üye tarafından: Gamsee7
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|