MissCatttt Günlüğü, 15 Nis 22

Decatlonda buna rastladım,aldım ama faydası olur mu iç bacak,göğüs ve kollarımı çalıştırmak istiyorum,artı yürüyüş tabi.Yaparken canım acıyor ama ertesi gün kas ağrısı yaşamadım.Kullanıp faydasını gören var mı?

7 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Lastik bantlar daha mı iyi olur acaba 🤔🧐onların farklı drençleri var ve farklı açılarda çalışma sağlar. 
15 Nis 22 üye tarafından: Düzelicez inşaAllah be
Bu pratik olur diye düşündüm aslında, sürekli elimin altında tv izlerken bile yapıyorum.Bantta alayım olmadı 😁🙏🙋‍♀️ 
15 Nis 22 üye tarafından: MissCatttt
MissCatttt, önemli olan senin sevmen, mutlu olman. Yağ yakımı, kalori açığı ve belli bir nabız aralığında kardio ile oluyor malumunuz... Bölgesel yapılan hareketler, bölgesel yağ kaybı sağlamaz diye biliyorum. Yani deli gibi mekik çekersin ama koldan , basenden incelebilirsin. kaybedeceğin yağın nereden olacağını metobolizma kendi belirliyor. 
15 Nis 22 üye tarafından: Düzelicez inşaAllah be
İnceliyorum ama daha çok karın bölgesinden, en son karnım çıktı diye herhalde. Sorunlu bölgelerdeki kasları çalıştırsam,ordan ekstra hiç incelme olmaz mı yani 🤷🏻‍♀️ 
15 Nis 22 üye tarafından: MissCatttt
Bölgesel çalışma bölgesel yağ yakımı sağlamaz. Yağ yakımı için bir diyetisyene ölcülerini aldırmalısın günlük kalori limitini öğrendikten sonra yediğin şeylerin besin degerlerini bu uygulamada takip edip hem günlük spor aktiviteleri ile alman gereken kalori altında beslenirsen 1 2 ay içerisinde gözle görülür kilo kaybı yaşarsın. Sadece diyet ile vucutta sarkmalar olur spor takviyesi ile sıkıştırabilirsin. Sevgilerimle 
15 Nis 22 üye tarafından: Bahomens
Bahomens teşekkürler 🤗🙏  
15 Nis 22 üye tarafından: MissCatttt
Bölgesel olarak sıkılaşma mümkün mü peki?Kafamda birşeyler tam otursun istiyorum da 🙃Hali hazırda zaten diyet ve yürüyüş yapıyorum ama özellikle kol, kolu indirince alttan pörtleyen yağlı görüntü, bölgesel kas kazanımı ile azaltılabilir mi, ya da sarkma?  
15 Nis 22 üye tarafından: MissCatttt
https://youtu.be/m5qArBMesmo Hoca burada yağ yakımını güzel anlatıyor,  
15 Nis 22 üye tarafından: Düzelicez inşaAllah be
Teşekkürler Dib 🤗🙏 
15 Nis 22 üye tarafından: MissCatttt
MissCatttt, Rica ederim 🍀 https://youtu.be/dVp4x6yOmNM Burada da kardiyo ile ilgili güzel bilgiler var dün yayınlanmış, özetle i"şten değil dişten artar" diyor. 7000kcal 1kg yağa tekabül ediyor. 2 haftada 500kcal açığı ile bu sağlanıyor. Bu iki şekilde olabilir 1) yemekten kısarak , 2) kalori harcayarak. Yemek alışkanlığında bir kaç değişiklik yaparak bu açığı sağlayabiliriz ama 500kcal spor karşılığı 8 10 km koşu yapmak gerekiyor. Bunu sürdürmek de alışık olmayan için zor.  
15 Nis 22 üye tarafından: Düzelicez inşaAllah be
Dib tekrar çoook teşekkürler 🍀🙏🙋‍♀️ 
16 Nis 22 üye tarafından: MissCatttt

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


MissCatttt Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.