burakrak Günlüğü, 28 Kas 23

50 gr yulaf unu, 50 gr pirinç unu, 30 gr whey, 5 gr kabartma tozu, 5 gr kakao, 55gr yumurta, 33 gr yumurta beyazı, 100 gr su bunları mikserle karıştır piştikten sonra üzerine 75 gr muz, 10 gr bal, 10 gr fıstık ezmesi, 1 gr hindistan cevizi. 2 parça yaptım

2398 kcal Yağ: 46,51g | Prot: 141,58g | Karb: 349,49g.   Kahvaltı: Dr. Oetker Pirinç Unu, Muz, Sinangil Yulaf Unu, Dr. Oetker Kakao, Proteinocean Whey Isolate (Biscuit), Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu, Bağdat Hindistan Cevizi, Nut Master %100 Yer Fıstığı Ezmesi, Yumurta Beyazı, Bal, Yumurta. Öğle Yemeği: Etli Kuru Fasulye, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Baldo Pirinç, Ev Yapımı Yoğurt. Akşam Yemeği: Tavuk Göğüs Eti, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Baldo Pirinç, Sızma Zeytinyağı. Aperatifler/Diğer: Mandalina, Simbat Kuru Üzüm, Simbat Sarı Leblebi. devamı için...

10 Destekçi    Destek   


     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


burakrak Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.