burakrak Günlüğü, 06 Nis 24

09.30

3942 kcal Yağ: 144,86g | Prot: 237,69g | Karb: 404,90g.   Kahvaltı: Kaymak, Emin Dana Pastırma Çemeni Sıyrılmış, Cumhuriyet Evlik Sucuk, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Süzme Çiçek Balı, Doğal Peynir, Aknaz Tam Yağlı Beyaz Peynir, Altınkılıç Tam Yağlı Olgunlaştırılmış Eski Kaşar Peyniri , Beyaz Ekmek, Tereyağı, Yumurta. Öğle Yemeği: Taze Sıkılmış Portakal Suyu, Ev Yapımı Yoğurt, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Baldo Pirinç, Sızma Zeytinyağı, Tavuk Göğüs Eti. Akşam Yemeği: Dana Kavurma, Sızma Zeytinyağı, Tavuk Göğüs Eti, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Baldo Pirinç. Aperatifler/Diğer: Nut Master Yerfıstığı Ezmesi, Hünnap Keçiboynuzu Özü, Yeşil Elma, Muz, Eti Lifalif Yulaf Ezmesi. devamı için...

30 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Kuymak mı o 😋 
06 Nis 24 üye tarafından: kuzeydebirkız
Canımız kuymak cekti hocam 
06 Nis 24 üye tarafından: hayatierenn61
Kuymak değil arkadaşlar içerik olarak pek farklı olmasa da köy peynirinden yapılıyor ve mısır unu yok. Zaten diğer türlü de kuymak demiyoruz burada muhlama denir, trabzon taraflarında kuymak deniyor farkı var mı bilmiyorum. 
06 Nis 24 üye tarafından: burakrak
Muhlamada olur 😍😍 evet biz Trabzonlular kuymak diyoruz ve daha yoğun mısır unu ile yapıyoruz. Her şekilde afiyet olsundu.. 
06 Nis 24 üye tarafından: kuzeydebirkız
Çok teşekkür ederim arkadaşlar 👋🏻🙂🙏🏻 
06 Nis 24 üye tarafından: burakrak
İhtiyacım olan masa 
06 Nis 24 üye tarafından: iiremyakici

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


burakrak Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.