aliceofwonderland Günlüğü, 05 May 17

Domates ve yogurt soslu lor peyniri kofteleri - 300 kalori

898 kcal Yağ: 36,68g | Prot: 89,42g | Karb: 61,76g.   Kahvaltı: Limon Suyu, Polonez Hindi Jambon, Migros Az Yağlı Beyaz Peynir, Sütaş Light Yoğurt, Efes Light Bira. Öğle Yemeği: Domatesler, Sütaş Light Yoğurt, Yeşil Yapraklı Marul, Doğalsan Yulaf Kepeği, Tahsildaroğlu Böreklik Lor Peyniri, Haşlanmış Yumurta. Akşam Yemeği: Pınar Light Süt, Nestle Kakao, Doğalsan Yulaf Kepeği, Yumurta Beyazı, Xpro Whey Protein, Calve Yer Fıstığı Ezmesi, Sütaş Light Yoğurt, Muz. Aperatifler/Diğer: Pınar Organik Light Süt, Xpro Whey Protein. devamı için...

29 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Valla bi tane daha denemelik düşük kalori bol proteinli yemek icat ettiğinizi söyleyebilirim @aliceofwonderland tarif lütfen :) 
05 May 17 üye tarafından: skywolf23
Merhaba, valla çok mutlu oluyorum insanlar beğenip denedikçe :) Şöyle yaptım; 1 tam yumurtayı, 50 gr lor peynirini, 25 gr yulaf ezmesini, biraz kıyılmış maydanoz ve tuzu yoğurup köfte haline getirdim. 180 derece fırında yarım saat pişirdim. Üzerine light yoğurt. Domates sosu olarak da direkt yarım domatesi rendeleyip hiç yağsız salçasız tavada tek başına ısıtıp döktüm. :) 
05 May 17 üye tarafından: aliceofwonderland
Çok başarılı tekrar tebrik ben de şöyle bir kaç ekstra koyayım bu köftenin içine daha da lezzetli olsun 😉yarım kıyılmış soğan ve 25 gram ıslatılmış soya kıyması. 
05 May 17 üye tarafından: skywolf23
Evet ben de bir dahakine biraz soğan eklemeyi düşünüyorum, tadı az da olsa yavan geldiği için yoğurt ve sosla yedim zaten, biraz değişiklik iyi olabilir. :) 
06 May 17 üye tarafından: aliceofwonderland
@aliceofwonderland bence bu hazırladığın yemeklerin tariflerini gerçekten yemek tarifleri kısmına eklemelisin. :) Ve azmini ayakta alkışlıyorum. :) 
06 May 17 üye tarafından: fatmaoner
@fatmaoner Çok çok teşekkür ederim, yorumun beni çok yüreklendirdi ve mutlu etti, umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız. :) Şimdiye kadar yemek pişirirken fotoğraf çekmeyi unuttuğum için tariflere eklemem mümkün olmadı, ama bundan sonra mutlaka yapmayı düşünüyorum. :) 
06 May 17 üye tarafından: aliceofwonderland

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


aliceofwonderland Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.