silentwarrior21 Günlüğü, 02 Haz 18

İyi akşamlar saygıdeğer topluluk üyesi hanımefendiler ve beyefendiler. Akşamüstü koşumuz ve sporumuz tamam. Şimdi iftar vakti. Afiyetli iftarlar, güzel ve keyifli bir akşam diliyorum. Saygılarımla.

1549 kcal Egzersiz: Google Fit - 24 saat. devamı için...

27 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
takipteyiz 
02 Haz 18 üye tarafından: KoşanAdam
Allah Kabul Etsin Afiyet Olsun Hayırlı İftarlar. Eşiniz Daha İyidir İnşallah Keyfiniz Mutluluğunuz Daim Olsun... Huzurlu Akşamlar  
02 Haz 18 üye tarafından: serap_öğretmen73
Serap hanım, ilginize çok teşekkür ederim. Eşim günden güne daha iyiye gidiyor. İyileşme sürecine destek olması ve hızlandırması adına saf oksijen tedavisine de başladık. Size ve tüm aile fertlerinize güzel ve keyifli bir akşam diler, saygılar sunarım.  
02 Haz 18 üye tarafından: silentwarrior21
Çok iyi yapmışsınız iyi gelecek ve vücud direncini artıracaktır bende bu hastalığı geçirmiş biri olarak sürecin zorluğunu bilirim😐 En önemli şey moral dir eşiniz siz ve çocuklarınız sayesinde. Birde naçizane öğütülmüş keten tohumu (1tatlı kaşığı) tazesıkılmış bir çay bardağı elma suyu sabah aç karnına hem vücud direncini yükseltiyor hem hücrelerin yenilenmesine destek oluyor. Tabiki doktorunuza danışın (benim doktorumun tavsiyesiydi 2005'ten beri hala kullanıyorum arada küçük aralar vererek. 
02 Haz 18 üye tarafından: serap_öğretmen73
Serap hanım, öncelikle çok geçmiş olsun. Bir daha tekrarlamamasını ve ömrünüzün geri kalanında size, ailenize ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, huzur ve güzellikler dolu bir yaşam dilerim. Tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim. Doktorumuzla görüşüp, onayını almayı müteakip uygulayacağız. Gönlünüzce bir akşam geçirmenizi diler, saygılar sunarım.  
02 Haz 18 üye tarafından: silentwarrior21
Amin İnşallah Çok Teşekkür Ederim Güzel Temennileriniz İçin Bilmukabele Aileniz Saygar Sevgiler 
02 Haz 18 üye tarafından: serap_öğretmen73

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


silentwarrior21 Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.