silentwarrior21 Günlüğü, 08 Haz 18

Saygıdeğer hanımefendiler ve beyefendiler, iyi akşamlar. Sağlık ve spor dolu bir gün daha geride kaldı. Hepinşze afiyet dolu bir iftar ve keyifli bir gece dilerim. Saygılarımla.

577 kcal Yağ: 25,60g | Prot: 37,75g | Karb: 51,67g.   Akşam Yemeği: Kayısı, Tatlı Kiraz, Menemen, Karışık Yeşil Salata, Sulu Köfte. devamı için...

29 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Sayın Silentwarrior günlük ortalama kaç kcal alıyorsunuz? diyet takviminizden çıkaramadım, bu kadar kondisyonu kaldırmak için gerekli olan alım için fikir sahibi olmak istiyorum da. 
08 Haz 18 üye tarafından: Erol Egemen
kolay gelsin cihan beyefendi 😊 
08 Haz 18 üye tarafından: hindiba
Cihan Bey tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻 
08 Haz 18 üye tarafından: SERAPAl
Erol bey, Ramazan münasebetiyle günlük maksimum 1400 kalori civarı alıyorum. Ben 14 yaşından beri amatör olarak sporla uğraşıyorum. Bilhassa Ramazan ayında iftara yaklaşık 3.5 saat kala spora çıkıyorum. Koştuğum mesafeler benim için bir nevi sıradanlaştı. Düzenli koşunun neticeleri. 2 sene Afganistan'da çalışırken bile koşu bandında mutlaka her akşam koştum. Bu bağlamda beni biraz tasnif dışı olarak tutarsanız iyi olur. Vücudum alışık desem yerinde olur. Selamlar, saygılar.  
08 Haz 18 üye tarafından: silentwarrior21
Serap ve Diğdem hanımefendiler, sizlere de çok teşekkür eder, saygılar sunarım. Gününüzün geri kalanında gönlünüzce vakit geçirmeniz dileğiyle. 
08 Haz 18 üye tarafından: silentwarrior21
25 senesi kahvelerde barlarda ağustos böceği gibi geçmiş biri olarak bu aciklamanizdan sonra mecburen kapsam dışı bırakacağım:) Bu istikrar dolu yaşamınızın ilelebet sürmesi dileğimle. 
08 Haz 18 üye tarafından: Erol Egemen
Teşekkür ederim Erol bey. Ama geçmişi bir tarafa bırakıp sağlıklı bir yaşama tempolu yürüyüşler ve ilerleyen zamanda da yavaş koşularla devam edebilirsiniz. Bilhassa ortopedistler haftada 3 gün her biri toplamda saate 8 km. olacak şekilde koşuların sağlıklı ve sorunsuz yaşamın anahtarı olduğunu söylüyorlar. Saygılar.  
08 Haz 18 üye tarafından: silentwarrior21
Aslında fena da gitmiyor. Başladığım ilk 3 ay 225 kcal kardiyo anca yapabiliyordum. Şimdi 400-500 arasını oldurmuyorum ve vücudum 25. dakikadan sonra saatlerce yapabilecek bir hale geliyor Toplam 75 dakikaya çıkardım ve son dakikası bile tempolu ama ilk 25 dakika o kadar zorlanıyor ki kesin yapamam sanıyorum ama nabizdan sorun olmadığını gördüğüm için aynen devam ediyorum. Bildiğiniz kendi vücudum beni kandırmaya çalışıyor. 
08 Haz 18 üye tarafından: Erol Egemen
Erol bey hepimizin yaşadığı benzer duygular ve belirtiler sizde de var. Ama önemli olan o yapamayacağınızı zannettiğinizde yılmayıp, vücudunuzdan gelen verileri iyi okuyup aktivitenize devam etmeniz. Doğru yoldasınız, saygılar, hürmetler.  
08 Haz 18 üye tarafından: silentwarrior21
Çok teşekkür ederim Cihan Bey. Hep beraber sağlık dolu günlere diliyorum. 
08 Haz 18 üye tarafından: Erol Egemen

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


silentwarrior21 Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.