Erol Egemen Günlüğü, 08 Haz 18

Bir soru uzman arkadaşlarım. Ben sık sık ev yapımı erik suyu ve vişne suyu gönderisi alıyorum ve bu leziz içecekleri gece 23:00 ila 01:00 arası 1 ila 2 bardak olmak kaydıyla balkonda yudumlamaktan zevk alıyorum. Doğallığı nedeniyle hiç çekinmeden tüketsem de gerek zaman dilimi açısından gerek tüketim miktarım açısından kilo verme ve sonrasında kas yapımına geçme hedeflerim doğrultusunda riski mevcut mudur?

1013 kcal Yağ: 62,26g | Prot: 54,88g | Karb: 62,35g.   Kahvaltı: Sigara Böreği, Salatalık (Soyulmuş), Domatesler, Bahçıvan Taze Kaşar Peyniri, Sıcak Suda Pişirilmiş Yumurta. Öğle Yemeği: Ezogelin Çorbası, Etli Biber Dolması, Eker Yarım Yağlı Yoğurt. Akşam Yemeği: Zeytinyağlı Kereviz. devamı için...
2135 kcal Egzersiz: Masa Tenisi - 45 dakika, Dinlenme - 15 saat ve 15 dakika, Uyku - 8 saat. devamı için...

8 Destekçi    Destek   

1 - 20 / 21
Yorumlar 
hocam, vişne suyu gibi ekşi bi aromayı evde yapsan bile, içilebilir hale gelmesi için karışıma şeker atıyorsundur diye tahmin ediyorum bizde vişne, kiraz, erik ağaçları vardı..ben şekersiz %100 vişne içemiyordum..bir de uyku saatiyle, içme saati arasında 2 saat pay olmazsa riskli bence..ama saydığım koşullar mevcut farzederek böyle bi yorumda bulunuyorum 
08 Haz 18 üye tarafından: ercmzk
Vişne suyu içiyorum bir sorun yaşamadım ..ev yapımı doğal zaten 
08 Haz 18 üye tarafından: SERAPAl
Biz de Direk dalından topluyorduk vişneyi..evde yaptığımız tarifte kaynatıyosun, çekirdeğini ayıklıyorsun, süzüyorsun sonra soğutuyorsun ama buraya kadar ortaktır tüm doğal sular..içinde hiç mi şeker yok ev yapımı diye kritik konu o..yoksa toz şeker varsa içinde gece yatmadan önce içmek riskli bence zayıflamak isteyen biri için.. 
08 Haz 18 üye tarafından: ercmzk
ben de meyve suyunu çocuklara kendim yapıyorum ama içine şeker attığım için ben içmiyorum. zaten bitsin bu sene yapmayacağım 🙈 
08 Haz 18 üye tarafından: haksendur
Ben şeker atmadan yapıyorum..sorun olacağını sanmıyorum  
08 Haz 18 üye tarafından: SERAPAl
ben meyve suyu (posasız, sıkılmış meyve) yerine, meyveyi rondoya atıp posasıyla içmeyi tercih ediyorum. muzu rondodan geçirip içine süt katmak ya da çilek vs. gibi. tabi sorunun cevabı bu değil ama meyveyi posasıyla tüketmek, suyunu içmekten daha yararlı diye biliyorum. 
08 Haz 18 üye tarafından: begum1986
Gece riskli metabolizmanin en yavaş zamanında şekeri veriosun bünyeye  
08 Haz 18 üye tarafından: wacoloji
içindeki şeker beni de şüpheye düşürüyor o yüzden buraya yazdım ama asitli içecekleri hayatımdan çıkaralı 5 ay olduğu için diğer yanım da ev yapımı sağlıklıdır diye beni dürtüp duruyor. tüketim saatimi spor öncesine çekeyim en azından eksileri yok etmese de orta noktaya yaklaşır herhalde. 
08 Haz 18 üye tarafından: Erol Egemen
begüm yapan ben olsam belirttiğin detaylarda üzerine çalışacağım ama şu an hazır yiyici konumundayım:) 
08 Haz 18 üye tarafından: Erol Egemen
Kirlisakal hocam sen vücut geliştirme seviyesinde biriydin diye hatırlıyorum, benim kilo verme aşamasında 1 ayım kalmış noktası henüz ama dediğin gibi saate dikkat etmem lazım. 
08 Haz 18 üye tarafından: Erol Egemen
Haha kadir😁 hazır yiyiciysen içindeki şeker miktarını da senin ayarlaman çok mümkün değil muhtemelen. O zaman zararı da yüksek olabilir... Şeker hakkındaki düşüncelerimi kendime saklıyorum😊🙈 
08 Haz 18 üye tarafından: begum1986
Serap şeker kısmında dezavantajım var. 
08 Haz 18 üye tarafından: Erol Egemen
Erol abi ozaman kasma kendini madem 1 ayın kaldı sen o açığı kapatırsın zaten keyfine bak boşver.  
08 Haz 18 üye tarafından: wacoloji
Aksamları Meyve tehlıkelı Erol Egemen...Gunduz tuketılmesı yonunde okudugum yazılar... Ayrıca ornegın sabah proteın ile bırlıkte kahvaltı da tuketıldıgınde ozellıkle portakal suyu yada c vıtamini olan meyveler, yedıgımız proteının kalıtesını daha da arttırıyormus... Gunduz tuketmen daha yararlı kanımca ;) 
08 Haz 18 üye tarafından: tulyy59
Sekerli seyleri gece icme kadir 😁😁 kadir yazimca telefo otomatik inanir cikariyor. Alakasiz ama aklima geldi senin onceki nickin neydi😀😀 
08 Haz 18 üye tarafından: hindiba
Didem büyüyü bozma:) Tamam tüm vakit ayıran saygıdeğer dostlarım son karar sadece gündüz içilecek şekilde mevzuata alınmıştır. Şimdi bu kararı kutlamak için çay demleyeyim :) 
08 Haz 18 üye tarafından: Erol Egemen
içeriği ayarlama şansın yoksa yazıldığı gibi gündüz iç hatta gönderene rica et suyu yerine meyvesini göndersin onu ye :) meyvenin tüm olayı posasında suyunda sadece lezzet var :) 
08 Haz 18 üye tarafından: loktarrogarr
İçerisine şeker koyuyormusunuz yaparken eğer ekstra şeker yoksa sadece fruktoz alımını ara öğün olarak yapabilirsiniz gece belki olabilir ama her zaman olması sıkıntı ama bence eğer ki çok önemli değilse keyfinize bakın tam düzen oturunca dikkat edersiniz 
08 Haz 18 üye tarafından: sailormoons
Loktar üstat yancılığın altın kuralı seçici olmayacaksın, ben hayatımda hiçbir ikrama şart koymadığım için sürekli yağar, musluğu kesmemek lazım:)  
08 Haz 18 üye tarafından: Erol Egemen
Sailormoons aynen bugünden itibaren ara öğüne çekeceğim. 
08 Haz 18 üye tarafından: Erol Egemen

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Erol Egemen Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.