alicanyucel06 Günlüğü, 17 Eki 18

Her zaman diyet ve ciddiyetten bahsetmek zor tabi. Geçenlerde başıma gelen komik ve güzel bir anıyı paylaşmak isterim. (Şahsi tecrübemdir)

Spor salonunda çok gayretli bir genç arkadaşımız. Ama oldukça iyi çalışıyor. Yanıma geldi hocam dedi; Deadlift yaparken bir duruşuma bakar mısınız? Tabiki dedim. Herşey oldukça iyi idi ve postürü gayet iyi duruyordu. Sonra, hocam sırt için çalışıyorum dedi. Bende gayri ihtiyari, bu hareket gluteus maximus ve erector spinalara vurur dedim. Tamam dedi. Yanımdan ayrıldı, sonra ben bunların anatomide ki isimlerini söylediğimi farkettim. Şasırdım, dedim ki çocuk biliyor bunları herhalde tamam dedi çünkü. Sonra asıl komik olan kısıma gelelim; Gluteus maximus = kalça popo demek. Latince bir isim.

Sonra
Arkadaşlarına şunu diyor;

" Olum ben gluteus maksimusum, hoca öyle dedi. ( game of thrones) karakteri zannetmiş. Yanına gittim. Sessizce dedim ki, abicim o göt demek:D sonra diyor ki ; valla hocam göt demek bile olsa o isimi ben çok sevdim. :))))) Kimse bilmez oyunlarda da kullanıcam diyor.. :)

Gününüz güzel geçsin:)

2499 kcal Yağ: 93,56g | Prot: 194,25g | Karb: 210,78g.   Kahvaltı: FitNut Şekersiz Çikolatalı Fıstık Ezmesi, Çerezya Ceviz İçi, Siyah Zeytin, Tahsildaroğlu Lor Peyniri, Haşlanmış Yumurta. Öğle Yemeği: Bulgur Pilavı, Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden). Akşam Yemeği: Palamut, Yayla Osmancık Pirinç. Aperatifler/Diğer: Optimum Nutrition Gold Standard Whey, Hardline Carbopure. devamı için...

12 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Ben gluteus maksimusum 😂😂 ahaha  
17 Eki 18 üye tarafından: CL-DeepMan
Aynen :D 
17 Eki 18 üye tarafından: alicanyucel06
haha 😀 
17 Eki 18 üye tarafından: ssawass

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


alicanyucel06 Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.