Tabi ki ben yemeyeceğim :) ama tadını en sevdiklerimden...
|
1333 kcal
|
Yağ: 57,12g | Prot: 62,52g | Karb: 150,93g.
Kahvaltı: Balparmak Süzme Çiçek Balı, Tadım Kavrulmuş Fındık İçi, Pekmez, Sütaş Günlük Süt, Hindistan Cevizi, Muz, Yulaf Unu, Nestle Kakao, Salatalık, Uno Denge Tam Buğdaylı ve Çiya Tohumlu, Zeytin, Kiraz Domates, Tahsildaroğlu Ezine Keçi Peyniri, Pişmiş Yumurta Sarısı, Zeytinyağı. Öğle Yemeği: Yoğurtlu Havuç Salatası, Zeytinyağı, Taze Fasulye, Pişmiş Karalahana (Taze Olandan). Akşam Yemeği: Torku Doğal Yoğurt, Havuç, Yeşil Mercimek (Pişmiş), Mevsim Salata, Izgara Köfte. Aperatifler/Diğer: Muz, Küp Şeker. devamı için...
|
|
Yorumlar
Günaydın ellerinize sağlık bir an ebru konulu bir resim yapıp attınız zannettim sanat şaheseri olmus😂😊
24 Eki 18 üye tarafından: SevdaSolak13
|
:) teşekkürler sevda. Orjinalinde halka halka aslında. Ama ben desen vermeyi seviyorum :)
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
Ortasındaki desen de asma yaprağı gibi olmuş 😀
24 Eki 18 üye tarafından: -Dream-
|
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
Az sonra deneysel bir çalışma sunacağım :) hesaplamalarını yapayım.
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
Bayılırım deneysel çalışmaya, bak şimdi meraklandım😂
24 Eki 18 üye tarafından: -Dream-
|
Yok yasemin o desenli değil de diet yapmaya çalıştım :)
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
Geçenlerde karabuğdaydan tarifi değiştirerek deneysel bir ekmek denemem oldu, başarısızlıkla sonuçlandı 😀Ama gene deneyeceğim. Senin çalışma iyi sonuçlanır umarım.
24 Eki 18 üye tarafından: -Dream-
|
Tadı fena olmadı. Bana göre güzel :)
Pes etmemek lazım. İnsanlar kaç denemelerden sonra o güzelim tarifleri oturtuyorlar :)
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
Direk imha ettim ortada kanıt bırakmadım, benim yaptığım o derece içi çiğ kaldı dışı kıtır 😂
24 Eki 18 üye tarafından: -Dream-
|
Ya sanki yulaf geç pişiyor. Bu yaptığımın süresi 22 dk. Sonradan yaptığım 35 dk durdu da içi anca pişti ve hacim olarak daha az olmasına rağmen. Ya da belki şeker mi hızlandırıyor normal keklerde bilemiyorum
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
Yulaf tecrübem olmadı o yüzden ne söylesem yanlış olur şu karabuğdayı bir yapayım önce 😀Şeker diğer mayalı hazırlıklarda mikroorganizmaları aktive ediyor, kek için aynısı söz konusu mudur dersen bilmiyorum. Yulaf genel olarak glutensiz bu yüzden buğday unu gibi kabarma, elastiyet olmaz. Buğday unu gibi bir sonuç alamazsın.
24 Eki 18 üye tarafından: -Dream-
|
Evet dört şey denedim şimdiye kadar. En iyisi bu son yaptığım oldu. Kendimden de şüphe etmeye başladım :)
Sen de karabuğdayı yapıp paylaş bizimle o da değişik olur
Ben biraz geliştireyim ondan sonra çocuklara da bundan yedireceğim
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
görseli çok hoş olmuş. ellerine sağlık ayışığım💕
24 Eki 18 üye tarafından: dillbill
|
Rica ederim canım sağol :) tadı çok güzel olur. Keşke tadabilsek :))
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|