290 kcal
|
1267 kcal
|
Yağ: 55,37g | Prot: 35,87g | Karb: 141,64g.
Kahvaltı: Uno Çok Tahıllı ve Siyez Buğdaylı Ekmek, Ezine Keçi Peyniri, Acuka, Yeşil Zeytin, Zeytin, Salatalık, Kiraz Domates. Öğle Yemeği: Havuç, Soğan veya Taze Soğan, Pırasa, Tarhana, Zeytinyağı, Baldo Pirinç. Akşam Yemeği: Taze Fasulye, Kuzu Kulağı, Bulgur, Domatesler, Salatalık, Pırasa, Soğan veya Taze Soğan, Havuç, Efsane Baldo Pirinç, Zeytinyağı. Aperatifler/Diğer: Kırmızı Şarap, Tadım Kabak Çekirdeği , Elma, Küp Şeker. devamı için...
|
|
Yorumlar
|
Evek benim yaptığım ve hala mucizevi şekilde erimemiş olan 🧐 tıbben incelenebilir
16 Nis 19 üye tarafından: ayışığım
|
Afiyet olsun ayışığım😘 fasulle turşusu ımmm 😋
16 Nis 19 üye tarafından: edihw
|
Yumurta yuzmesine göre mi tuz katıyorsun.🎟🤗
|
Em sevdiklerim bi arada bide kısır olsaydı tabağı bana gönder derdim😁😁
16 Nis 19 üye tarafından: Melikeklk
|
16 Nis 19 üye tarafından: dabişkooo
|
Ne kadar güzel bir kombinasyon ayşecim afiyet olsun
16 Nis 19 üye tarafından: p.sarigul
|
Valla hakan ilk kez yaptığımda yaptım :) ne koydun desen hatırlamam :)) üzgünüm
16 Nis 19 üye tarafından: ayışığım
|
Kısır ahh kısır. Sana feda olsun melikem :))
16 Nis 19 üye tarafından: ayışığım
|
16 Nis 19 üye tarafından: ayışığım
|
Pınarcığım gitmeden dolaptakileri tüketelim dedim :) yarın akşam abbas ve ben yolcuyuz :))
16 Nis 19 üye tarafından: ayışığım
|
Mecburiyetten ortaya çıkan harika bir tabak yolculuklar nereye?
16 Nis 19 üye tarafından: p.sarigul
|
Ahhhaaah abbas yolcu derler ya. O anlamda yani canim :)) ben gidiyorum sadece. Angaraya
16 Nis 19 üye tarafından: ayışığım
|
16 Nis 19 üye tarafından: Aynurciloglu
|
Afiyet olsun Ayşecim, turşu gayet iyi görünüyor👍 Ayşecim sınavlarda çok başarılı olacağına eminim, hakediyorsun çünkü👍🧿😘
17 Nis 19 üye tarafından: merkez valisi
|
Sagol selmacigim :))) insallah canim. Cok eziyet cekip tukeniyoruz. Sonucu da guzel olur insallah :)
17 Nis 19 üye tarafından: ayışığım
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|