Ayshocaoglu Günlüğü, 24 Nis 19

Bugün çok az carb tüketmeye başladım, zira hiç karbonhidrat tüketmemek oldukça zararlı. Beslenmenizin ana ögesi daima protein olmalı, ama çok az da olsa karbonhidratla desteklemelisiniz. Carb = benzin, protein = devamlı bakım benim gözümde. 🙃 312 kalori.

983 kcal Yağ: 34,55g | Prot: 44,57g | Karb: 120,76g.   Kahvaltı: Omlet Yumurta veya Sebzeli Karışık Yumurta, Hellim Peyniri, Salatalık (Soyulmuş). Öğle Yemeği: Zeytinyağlı Taze Fasulye, Zeytinyağlı Barbunya, Şehriye Pilavı, Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Baget. Aperatifler/Diğer: Lokum, Latte Kahve, Muz, Suşi. devamı için...

49 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Sağlıklı yağlar ile yağlanmayı unutmayalim ki dişliler dönsün.🎟🤗 
24 Nis 19 üye tarafından: Fyodor Mikhailovich Dostoyevski
Bu birazcık zulüm gibi sankim 🏅🤭🙂 
24 Nis 19 üye tarafından: mobilyaosmanli
Zaten bi kurtulamadım şu makrodaki yağlardan 😂 
24 Nis 19 üye tarafından: Ayshocaoglu
Karb olmazsa kas kaybedersiniz :) makrolarınız neyse onu alın ne bir eksik ne bir fazla. Protein biraz daha fazla olabilir tabi kalori hesabına uyduğu sürece. Benim bilgim bu yönde :) 
24 Nis 19 üye tarafından: aslakaan
Carb yakmaya alışmış vücudu yağ yakmaya alıştırmak için ve sindirim sistemini sağlıklı düzene oturtmak için ilk etapta carbı minimuma indirmek en sağlıklısı. Tabii ki almalıyız ama dediğim gibi ilk etapta abartmak doğru değil diye biliyorum. Zaten insülin direnci nedeni ile başladım, iyi gidiyor gibi görünüyor kontrollerimde. Zaten doğal carb alıyorum, işlenmişi tamamen çıkardım hayatımdan. Şu an temel amacım vücudumu kan şekerim düştüğünde tatlı ve carb istememeye alıştırmak, gerçekten işe yarıyor bu düzen. 
24 Nis 19 üye tarafından: Ayshocaoglu
Günlük kac kalori alıyorsunuz 😊 
25 Nis 19 üye tarafından: tugce0000000
1500 :) 
25 Nis 19 üye tarafından: Ayshocaoglu

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Ayshocaoglu Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.