hernameishan Günlüğü, 09 Mar 20

Dolmuşta bayılacak gibi olduğum için bir süre diyeti bırakıyorum. Yer olmadığı için ayaktaydım birine ben bayılacak gibiyim bana yer verir misiniz dedim kendi sesimi bile zor duyuyordum ama adam da ben de ameliyat oldum yer veremem dedi. Sonra bi kız kalktı da oturdum yoksa düşüyordum. Ellerim çok kötü titredi zor görmeye başladım ter bastı. Diyet yaparken benim gibi az kalori almayın sonuç böyle oluyor. Tansiyonum 6'ya 4'e düşmüş. Nabzım önce görünmüyordu sonra çok hızlı atıp 95'e çıktı. Sinir de oldum açıkçası, ben de riskli bir ameliyat oldum ama yaşlı görünce kalkıp yer veriyorum iki dk kalksa bir şey mi olurdu acaba. Telefonundan poker oynarken ben öyle söyleyince başını kaldırıp bakmadı bile. Hatta cevap bile vermiyordu önce. İnsanlık ne hale gelmiş. Yer veren kızdan Allah razı olsun yoksa beni artık hastane kapısına atarlardı geçerken. Halbuki öğlen çıkmadan büyük boy yumurtaya bol tuz atıp yemiştim çok fazla da yürümedim siparişimi alıp eve dönüyordum. Niye düştü tansiyonum anlamadım.

795 kcal Yağ: 42,31g | Prot: 56,53g | Karb: 41,48g.   Kahvaltı: Yumurta. Akşam Yemeği: Pirinç Pilavı, Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden), Patlıcan Kızartması. Aperatifler/Diğer: Tadım Çekirdek. devamı için...

16 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Geçmiş olsun. IF yapmaya başladığım ilk gün kahvaltı yapmadan uzun bir yürüyüş yaptığımda hafif sersemlik ve hafif baş dönmesi yaşamıştım. İnsan vücudu değişimlere uyum sağlıyor. Yaklaşık 10 gündür kahvaltı yapmıyorum. Yeri geldi sabah 10km yürüyüş yaptım, yeri geldi sabah ağırlık antrenmanına girdim ama ilk günlerde yaşadığım sersemlik ve baş dönmesi yaşamadım. Yine de senin beslenmene hala şaşırıyorum. Günlük çok az kalori almaya çalışıyorsun ama işine yaramayacak besine çok fazla kalori ayırıyorsun.Bugün mesela 785 kalori almışsın. Eh bence çok çok az ve bu kalorinin 307'si çekirdekten geliyor. Ciddi misin sen? Bence kendine hiç dikkat etmiyorsun. 
09 Mar 20 üye tarafından: Malenda
Tansiyonum düştü diye yedim onu ben bilerek  
09 Mar 20 üye tarafından: hernameishan
Hafif sersemlik olsa keşke ölecek gibi hissettim. Bir kez daha olmuştu böyle 2 yıl önce. Yemek yedim ama napim fazla yiyemedim midem almıyor küçülmüş heralde.  
09 Mar 20 üye tarafından: hernameishan
Bence sen mutlaka kahvaltı yapmalısın. Çok yemeği sevmiyorsan 50gr yulaf ve 100ml süt karıştırıp yiyebilirsin. En azından seni uzun süre idare eder.  
09 Mar 20 üye tarafından: Malenda
Geçmiş olsun 
09 Mar 20 üye tarafından: ismail.sanli
geçmiş olsun doktora git değerlerine baktır aç kalma 
09 Mar 20 üye tarafından: kadirfitness
Kardeşim geçmiş olsun. Beslenmene dikkat et bence kan şekerin düşmüş senin.tansiyonla birlikte... Kan şekerini ölçtür istersen bi ara ter basması titreme göz kararması yapar.. arada atıştırmalar yap düşmemesi için  
09 Mar 20 üye tarafından: fit_adam
Öncelikle geçmiş olsun. Boyuna göre kilon az. Bence artık diyeti bırakmalısın.  
10 Mar 20 üye tarafından: Sedanur1881
Ben de ağır bir diyet yaptım ve vitamin değerlerim bu yüzden düştü. Saçlarım döküldü, sürekli uyukluyordum, cildim kötü oldu. Daha sonra vitamin hapları ve iğneleri ile kendime geldim, o yüzden neler hissettiğinizi ve neler yaşadığını anlayabiliyorum. Sizin de boyunuza göre kilonuz gayet uygun. Yeterli kaloriyi almayı ihmal etmeyin! Geçmiş olsun tekrardan.  
10 Mar 20 üye tarafından: ballı_süt
Ballı süt işte birçok arkadaş çabuk zayıflamak için kendini aç bırakıyor ve vücut için hayati önem taşıyan vitamin ve minerallerden mahrum kalıyor...daha sonra sağlık sorunları ortaya çıkıyor . O nedenle uzun süre aç kalarak değil,yiyerek ve dengeli beslenerek spor ile zayıflamak gerek.. 
10 Mar 20 üye tarafından: fit_adam
Teşekkürler arkadaşlar önerileri uygulayacağım mutlaka 🙏 
10 Mar 20 üye tarafından: hernameishan
Yalnız ben bayılsaydım heralde tüm dolmuşu Korona şüphesiyle alırlardı 😀😀 Birden bayılıyorlar ya Çindeki görüntülerde, benimkini de dolmuşun kamera kaydından alıp haberlerde Adana'da Korona şüphesi diye paylaşırlardı 😀 
11 Mar 20 üye tarafından: hernameishan
iyi ki bayılmamışsın 🤗 
11 Mar 20 üye tarafından: fit_adam

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


hernameishan Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.