ManlyMacho Günlüğü, 20 Mar 20

20 Mart 2020 için tartılma kaydı (günlük girişi yok) 
103,8 kg Bugüne kadar kayıp: 9,4 kg.    Geriye kalan: 36,8 kg.    Diyet Takibi: %100.
Haftada 6,3 kg kaybediyor

63 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Yasemin, stres düzeyini düşünürsen, strese girmeden sağlıklı beslenmeye alışmayı öneriyorum. Sağlıklı yiyecekler çoğaldıkça ve sevildikçe zararlılar için daha az yer kalacak. Beslenme düzeldikten sonra senin dediğin gibi radikal hareket etme olanağı artar. Anksiyete yapmış durumda diyet şu anda. Stresin sağlıga ve yaşam kalitesine etkisini hafife alma bence. 
20 Mar 20 üye tarafından: ManlyMacho
Hanım, benim önerim ketosis kaygısından çok saglıklı yemeklere alışmaya ve spor yapma alışkanlıği kazanmaya odaklan. Strese girmeyecek şekilde olabildiğince yine ketojenik yiyecekleri yada düşük karblı yiyecekleri tercih et. Zamanla eski yaşamından kalan yemek alışkanlığını, sağlıkli, yeni ve kalıcı bir yemek alışkanlığı ile değiştirme yaklaşımını benimse. Ketojeniği sıkı sıkıya takip edemesen bile. Kalorini düşük tutup, karb tuketimini de azaltirsan, tukettigin karblari da daha çok doğal ve lifli besinlerden alırsan, bir, iki yıl gibi bir surede zayiflayabilirsin. Tüm bunları kendini germeden huzurla yapman çok önemli. Stresini denetim altına aldıktan sonra, dilersen katı bir şekilde ketojenik diyet ve oruç da yapabilirsin. Biraz daha zamana, öğrenmeye ve sakinleşmeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum. 
20 Mar 20 üye tarafından: ManlyMacho
Hanım kesinlikle ketojenikde devam etmek zorunda değilsin uygulamada bu şekilde beslenmeyip gayet güzel kilo veren arkadaşlarımız var bir sürü örnek var.😊Ama seni mutlu edecek beslenme düzeni de sağlıklı olmalı.Sağlık benim için bedensel güzellikten daha önemli örneğin neleri canın çekiyor, diyet yaparken seni zorlayan yoksunluğunda strese sokan gıdalar neler bunları beslenme düzenin içinde miktara dikkat ederek kontrol edebilecek misin ?Istediğin özlemini duyduğun gıdalar gerçekten ihtiyacın ve alternatifi olmadığı için mi yoksa duygusal açlığın sonucu mu ?Bunlara kendi içinde cevap bulduğun ve çözümünü de kendin ürettiğin an senin beslenme ve kilo yanında da sağlık durumun otomatik olur çözülür Hanım.😊Aziz, yiyecek alternatifi ketoda bulamadığını kendi postunda yazışırken söylediği için tükettebildiklerini zaten biliyoruz,azar azar da olsa tüketmesi iyi gelecekse deneyebilir fakat tatlı tatlı isteğini hamur hamur isteğini metabolizma doğurur bu da bir gerçek. 
20 Mar 20 üye tarafından: ...Dream...
Evet yemeyınce yemıyosun cayı falan sekersız ıcmeye baslamıstım tatlı sevıyorum evet ama sımdı tatlı serbetlı ozellıkle agzımda acı bı tad bırakıyor ve cok agır geliyor ekmek tarzı unlu seyler sevıyorum yıyıncede ıste o mıdemdekı stres benı boguyor sanırım artık vucut ıstemıyor alıskanlık olsada  
20 Mar 20 üye tarafından: missalone30
Yasemin dedigin dogru, normalde rahatca yapabilecek olsa ben de kati bir diyete yonlendirirdim. Fakat aşıri bir stres, ansiyete, panik atak tarzı bir durum var. Bunu da görmezden gelemeyiz. Stres oldugunda ne kilo verebilirsin ne de bedenin düzgun çalışabilir. Öncelikle stresten kurtulmak lazim. Hanim, o yiyecekleri aslında sen istemiyorsun, istemedigin için bilinçaltin onu emir kabul ediyor ve midene bedenine reksiyon göstertiyor. Aklın ve bilinçaltinin beden uzerinde güclü etkisi oluyor. Senin bakış açın değişmeden, bilinçaltın duzelmez ve bedenin iyi tepki gösteremez. Önyargın olmadan saglıklı yiyecekleri deneseydin ve sabirla yemeyi sürdürseydin bedenin onlardaki degerli besinleri fark edip onlari sevmen icin sana geri bildirimde bulunabilecekti. Senin bilincinde bunlara karsi olumsuz duşunceler bagladıgın için şu anda istemiyor vücudun. Öbür yandan sevdiklerinin birçoğu sağlığını ve kilolarinı, moralini olumsuz etkiliyor. Bu noktada sorumluluk alıp kendin için iyi olan seçeneği secebilmeli ve arkasında durmalısın. Göründüğu gibi ürkütücu değil ve bunu kendini ezerek, kendine işkence yaparak uygulaman gerekmiyor. Bebek adımlarıyla yarali olana dogru ilerleyeceksin. Deneye deneye. 
20 Mar 20 üye tarafından: ManlyMacho
Aziz inan seni de , Hanımı da anlıyorum benim dediğim bunun bir kısır döngü yaratması nasıl çözülür kısmı belki de buranın konusu değil.Tüketiyor ama tüketimden sonra mutlu değil, kısıtlanınca stres yaratıyor ya da panik atak oluşuyor aklın ve bilinç altının beden üzerindeki etkisi cümlene kesinlikle katılıyorum. 
20 Mar 20 üye tarafından: ...Dream...
Evet ben yavas yavas yapayım napcaksam ıkınızede cok tsk ederım bu sıkıntılar zamanla gecer yanı dımı  
20 Mar 20 üye tarafından: missalone30
@manlyMancho tavsiyelerinizi yeme bozukluğu yaşayan biri olarak ben de evde eşime sesli okudum teşekkür etmek istedim emek verip yazdığınız için.  
20 Mar 20 üye tarafından: siyaheşofman:(
Hanım kendi adıma ne kadar yardımcı olabildim bilmiyorum, sıkıntılar ise bâki değil senin de gayretinle her şey düzelir.😊 
21 Mar 20 üye tarafından: ...Dream...
Cok tsk ederim yasemın hanımcıgım yardımcı oldunuz ılgılendınız sagolun yanımda oldugunuzu bılmek guzel  
21 Mar 20 üye tarafından: missalone30
Yasemin, yabanciların bir lafi var, irade vsrsa yol da vardır. Senin iyi niyetine güveniyorum ve katkılarını da degerli buluyorum. Hanım'da bir irade var, o iradeyi strese böğdurtmadan akmasını sağlamak gerektiğini düşündüm. Bence Hanım kısa bir sürede stresini yenecek, eski beslenme alışkanlığının zararını ve değersizliğini fark edecek, bu işi çok iyi ögrenip dogru bir yol tutturacak. Biz de moralini yüksek tutucaz.  
21 Mar 20 üye tarafından: ManlyMacho
Hanım can hiç merak etme bu işin sonunda zafer senindir.  
21 Mar 20 üye tarafından: ManlyMacho
Siyah eşofman, minik bir katkım olduysa memnun oldum. Bilginin paylaştıkça çoğalması ne güzel bir şey. 
21 Mar 20 üye tarafından: ManlyMacho
Insallah azız ya yapmak ıstıyorum  
21 Mar 20 üye tarafından: missalone30
Yardımlarınız ıcın cok tsk ederim hepinize  
21 Mar 20 üye tarafından: missalone30
Teşekkürler Aziz.Buradaki amacımız zaten bu süreci hem keyifli hale getirerek birbirimizi motive etmek, yanlış yapılanlardan kendi adımıza ders çıkarıp beslenmemizi buna göre düzenlemek, saygı ve sevgi çerçevesinde seviyeli bilgi paylaşımı olmalı zaten, iyi niyet tabii ki önemli.😊 
22 Mar 20 üye tarafından: ...Dream...

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


ManlyMacho Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.