Maria (IF, Keto) Günlüğü, 27 Nis 22

Fırın kabak mücveri, besin mayası ve kıyılmış limonlu roka.

1875 kcal Yağ: 159,14g | Prot: 81,64g | Karb: 44,85g.   Öğle Yemeği: VOONKA Kolajen, The Lifeco Organik Hindistan Cevizi Yağı, Sızma Zeytinyağı, Roka Marulu, Naturiga Besin Mayası, Kuru Rendelenmiş Parmesan Peyniri, President Gouda Peyniri, Tereyağı, Sarımsak, Güzel Gıda Badem Unu, Naturiga Karnıyarık Otu Tohumu Tozu, Kiraz Domates, Yumurta, Kabak. Akşam Yemeği: The Lifeco Organik Hindistan Cevizi Yağı, Kuru Rendelenmiş Parmesan Peyniri, President Gouda Peyniri, Güzel Gıda Badem Unu, Naturiga Karnıyarık Otu Tohumu Tozu, Kiraz Domates, Yumurta, Kabak. Aperatifler/Diğer: The Lifeco Organik Hindistan Cevizi Yağı, Kakao Tozu (Şekersiz), Yer Fıstığı. devamı için...

22 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Afiyet olsun. 
27 Nis 22 üye tarafından: dr.kuyucu
Çok teşekkürler! Umarım size de olmuştur 🥦 
27 Nis 22 üye tarafından: Maria (IF, Keto)
Oldu ama bu kadar ketosundan değil.😀 
27 Nis 22 üye tarafından: dr.kuyucu
Afiyet olsun Maria, şu besin mayasının tadını sevemedim bi 
27 Nis 22 üye tarafından: ozlemaries
Teşekkür ederim Özlem ❤️ Ben de ilk paketini çekinerek açmıştım. Sonuçta kurutulmuş, cips kıvamına getirilmiş bakteri yemek rahatsız edici bilinci vermişti. Paketi açtım, içeride kımıldayan, konuşan, tepişen kimseyi göremeyince içim rahat şekilde hayvancıkları yedim 😃😂 Şaka bi yana, bu markanın lezzetini sevdim, parmesan peynire benziyor.  
27 Nis 22 üye tarafından: Maria (IF, Keto)
Dr.Kuyucu çok şakacısınız! 😃 
27 Nis 22 üye tarafından: Maria (IF, Keto)
Merhaba besin mayası nedir  
28 Nis 22 üye tarafından: kılıcchatice
Besin mayası Saccharomyces Cerevisiae bakteri mayasından üretilen bir gıda takviyesi. B1,2,3,5,6 ve 12 vitamini, çinko ve folik asidin de yüksek oranda ihtiva eden bir ürün. Ben balık hariç etli ürünlerini yemiyorum, oradan gelen eksiğini kapatmak adına bu mayadan kullanıyorum. Benimki “Naturiga” marka ve lezzeti gayet hoş, peynire benziyor.  
28 Nis 22 üye tarafından: Maria (IF, Keto)

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Maria (IF, Keto) Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.