Ümrannnn. Günlüğü, 31 May 21

Bulgur ve pilavı pismeden oncemı pıstıkten sonramı tartıyoruz bılgısı olan yazabılırmı
74,5 kg Bugüne kadar kayıp: 14 kg.    Geriye kalan: 4,5 kg.    Diyet Takibi: Oldukça İyi.

975 kcal Yağ: 39,49g | Prot: 37,54g | Karb: 120,83g.   Kahvaltı: Haşlanmış Yumurta, TekSüt Misket Peynir , Çavdar Ekmeği, Zeytin. Öğle Yemeği: Kuru Meyve Karışımı, Ceviz, Sütlü Kahve. Akşam Yemeği: Kuru Fasulye, Bulgur Pilavı. devamı için...
Haftada 1,8 kg kaybediyor

13 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Pişmeden önce tartmanız gerekir aynı şekilde protein kaynaklarını da öyle çiğ tartınız. 🙂 
31 May 21 üye tarafından: fatmaelmas
Yiyecekler pişmeyle su kaybeder ya da şişerler pişmeden dolayı besin değerlerinde bir azalma ya da artma olmaz. Doğru ölçüm için pişmeden tartmak gereklidir. :)  
31 May 21 üye tarafından: e.dgl.
Tesekkr ederım🌼 
31 May 21 üye tarafından: Ümrannnn.
pişmeden tartın ve girerken de bulgur pilavı diye değil bulgur diye girin mesela. sonra da ayrı ayrı salçasını yağını tartıp girersiniz en güvenilir sonuç olur 🤓 
01 Haz 21 üye tarafından: gam2e

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Ümrannnn. Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.