Kayıt Ol
|
Oturum Aç
Türkiye
Ara:
Yemekler
Yemek Tarifleri
Sağlık
Üyeler
Benim FatSecret
Yemekler
Yemek Tarifleri
Sağlık
Topluluk
Topluluk
Üyeler
Ümrannnn.
Günlük
31 May 21
Ümrannnn. Günlüğü, 31 May 21
Ümrannnn. Profili
|
< Önceki Giriş
|
Bir Sonraki Giriş >
Bulgur ve pilavı pismeden oncemı pıstıkten sonramı tartıyoruz bılgısı olan yazabılırmı
74,5 kg
Bugüne kadar kayıp:
14 kg
.
Geriye kalan:
4,5 kg
.
Diyet Takibi: Oldukça İyi.
Diyet Takvimini Görüntüle
, 31 Mayıs 2021:
975 kcal
Yağ: 39,49g | Prot: 37,54g | Karb: 120,83g.
Kahvaltı:
Haşlanmış Yumurta, TekSüt Misket Peynir , Çavdar Ekmeği, Zeytin.
Öğle Yemeği:
Kuru Meyve Karışımı, Ceviz, Sütlü Kahve.
Akşam Yemeği:
Kuru Fasulye, Bulgur Pilavı.
devamı için...
Haftada 1,8 kg kaybediyor
13 Destekçi
Destek
Yorumlar
Pişmeden önce tartmanız gerekir aynı şekilde protein kaynaklarını da öyle çiğ tartınız. 🙂
31 May 21 üye tarafından:
fatmaelmas
Yiyecekler pişmeyle su kaybeder ya da şişerler pişmeden dolayı besin değerlerinde bir azalma ya da artma olmaz. Doğru ölçüm için pişmeden tartmak gereklidir. :)
31 May 21 üye tarafından:
e.dgl.
Tesekkr ederım🌼
31 May 21 üye tarafından:
Ümrannnn.
pişmeden tartın ve girerken de bulgur pilavı diye değil bulgur diye girin mesela. sonra da ayrı ayrı salçasını yağını tartıp girersiniz en güvenilir sonuç olur 🤓
01 Haz 21 üye tarafından:
gam2e
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için
Buraya
tıklayın.
Ümrannnn. Kilo Geçmişi
Tam Geçmişi Görüntüle