All_Pain_No_Gainz Günlüğü, 05 Kas 21

about what i was expecting.
89,4 kg Bugüne kadar kayıp: 54,3 kg.    Geriye kalan: 0 kg.    Diyet Takibi: Oldukça İyi.

4715 kcal Yağ: 89,82g | Prot: 338,15g | Karb: 649,06g.   Kahvaltı: WinCo Foods Frozen Blueberries, Dannon Oikos Triple Zero - Vanilla (Container), Quaker Old Fashioned Oats, Barney Butter Bare Smooth Almond Butter, Optimum Nutrition Naturally Flavored Gold Standard 100% Whey - Chocolate, Coffee. Kahvaltı Sonrası: Green Giant Broccoli Slaw, Kraft Mozzarella with A Touch of Philadelphia, Sanderson Farms Boneless Skinless Chicken Breast Fillets, Ancient Harvest Quinoa Traditional, Tapatio Hot Sauce. Öğle Yemeği: Egg, Kroger Frozen Mixed Vegetables, Wal-Mart Tilapia Fillets, Minute Instant White Rice. Akşam Yemeği Öncesi: Kellogg's Pop-Tarts - S'mores, Cream of Wheat Cream of Rice, Barney Butter Bare Smooth Almond Butter, Optimum Nutrition Naturally Flavored Gold Standard 100% Whey - Chocolate. Akşam Yemeği: Great Value Frozen Broccoli Florets, Swerve Brown Sugar, Miller's Raw Clover Honey, Jennie-O 93% Lean Ground Turkey, Sweet Potato, Sprite Diet Sprite. Aperatifler/Diğer: Dymatize Nutrition Elite Casein - Cinnamon Bun, Food For Life Baking Company Ezekiel 4:9 Low Sodium Sprouted Grain Bread, Bananas, Smucker's Sugar Free Strawberry Preserves, Barney Butter Bare Smooth Almond Butter, Heinz Ketchup No Sugar Added, Sanderson Farms Boneless Skinless Chicken Breast Fillets, Great Value Instant Brown Rice, Ghost Amino, MHP Dark Matter. devamı için...
2759 kcal Egzersiz: Google Fit - 24 saat. devamı için...
Haftada 7,0 kg kaybediyor

19 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Happy Friday Rick!!🌟🌟 
05 Kas 21 üye tarafından: yogagoddess186
Hello YG, happy Friday to you as well. ☺️😁 
05 Kas 21 üye tarafından: All_Pain_No_Gainz
nice drop 
05 Kas 21 üye tarafından: Brenda.nana

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


All_Pain_No_Gainz Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.