Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Ülker

Albeni Mini

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
2092 kj
500 kcal
Yağ
25,00g
Doymuş Yağ
4,200g
Karbonhidratlar
62,00g
Şeker
48,00g
Fiber
1,3g
Protein
5,50g
Sodyum
340mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 01 Ara 20 05:32 ÖS
%25
TGD*
(500 kal)
25% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%51)
 
Yağ (%45)
 
Protein (%4)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
500
Yağ
25g
Karb
62g
Prot
5,5g
100 g içinde 500 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %45 yağ, %50 karb, %4 prot.

Ülker ile ilişkili Çikolata:

Bütün Bademli Sütlü Çikolata
Be Happy Latte
Fındıklı Sütlü Çikolata
Kanky Dolgulu Süt Dalgası
Pirinç Patlaklı Bitter Çikolata
Bisküvili Çikolata
  Daha Fazla Ülker Çikolata Ürünleri

Daha fazla Ülker ürünleri:

Yupo Kola
Halley Mini
Çokonat Krem
O'lala Sufle Frambuazlı
Portakallı Dilim Kek
  Bütün Ülker ürünlerini göster

Başka türde Çikolata :

Sütlü Çikolatalı Şekerlemeler
Yarı Şekerli Çikolatalı Şekerleme
Beyaz Çikolatalı Şekerleme
Çikolata Cipsi
Tatlı veya Bitter Çikolata
  Daha Fazla Çikolata Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Quru Kurutulmuş Mandalina
Akmina Tropikal Aromali Soda
Fanta Mandalina Aromalı Gazoz
Akmina Mandalina Soda
Akmina Karpuz ve Çilek Aromalı Soda
Uludağ Frutti Extra Mandalinalı


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.