Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Ülker

Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
2351 kj
562 kcal
Yağ
37,00g
Doymuş Yağ
14,000g
Karbonhidratlar
47,00g
Şeker
45,00g
Protein
9,30g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 06 Kas 20 08:32 ÖÖ
%28
TGD*
(562 kal)
28% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%33)
 
Yağ (%60)
 
Protein (%7)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
562
Yağ
37g
Karb
47g
Prot
9,3g
100 g içinde 562 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %60 yağ, %34 karb, %7 prot.

Ülker ile ilişkili Çikolata:

Pirinç Patlaklı Bitter Çikolata
Coco Star XXL
Halley Muzlu Pasta Tadında
Dido Bitter Şeker İlavesiz
Fındıklı Sütlü Çikolata
Portakallı ve Pirinç Patlaklı Çikolata
  Daha Fazla Ülker Çikolata Ürünleri

Daha fazla Ülker ürünleri:

Biskrem Limonlu Beyaz Çikolatalı
Dankek Lokmalık Havuçlu Tarçınlı
Limonlu Krema Dolgulu ve Beyaz Çikolatalı Bisküvi
Yupo Kola
Halley Mini
  Bütün Ülker ürünlerini göster

Başka türde Çikolata :

Çikolata Cipsi
Sütlü Çikolatalı Şekerlemeler
Yarı Şekerli Çikolatalı Şekerleme
Tatlı veya Bitter Çikolata
Beyaz Çikolatalı Şekerleme
  Daha Fazla Çikolata Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Haribo Cocoballs
Haribo Veggy Mix
JELLY PARTY Cheese Cake
Bebeto Cherry
JELLY PARTY Solucan
Balin Lokum


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.