Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Ülker

Hanımeller Asorti

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
2075 kj
496 kcal
Yağ
23,00g
Doymuş Yağ
11,000g
Karbonhidratlar
65,00g
Şeker
24,00g
Fiber
1,7g
Protein
6,60g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 12 May 21 09:43 ÖÖ
%25
TGD*
(496 kal)
25% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%53)
 
Yağ (%42)
 
Protein (%5)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
496
Yağ
23g
Karb
65g
Prot
6,6g
100 g içinde 496 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %42 yağ, %53 karb, %5 prot.

Ülker ile ilişkili Bisküvi:

Hanımeller Mahlepli Tuzlu Kurabiye
Bebe Sütlü Bisküvi
Kanky Havuz Bisküvi Çilek Kremalı
Dido Şekersiz
Laviva Limonlu Cheesecake Aromalı
Finger Bisküvi
  Daha Fazla Ülker Bisküvi Ürünleri

Daha fazla Ülker ürünleri:

Yupo Kola
Halley Mini
Çokonat Krem
O'lala Sufle Frambuazlı
Dido Gold Latte Keyfi
  Bütün Ülker ürünlerini göster

Başka türde Bisküvi :

Sade veya Ayran Bisküvi Hamuru (Düşük Yağ)
Sade veya Ayran Bisküvisi
Sade veya Ayran Bisküvisi (Kuru Karışım, Hazırlanan)
Tam Buğday Bisküvi
Peynirli Bisküvi
  Daha Fazla Bisküvi Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Oneva Keten Tohumu Yağı
Çotanak Fındık Yağı
Yudum Ayçiçek Yağı
Güzel Gıda Organik Hindistan Cevizi Yağı
Proteinocean Sprey Yağ
Komili Riviera Zeytinyağı


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.