Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Eti Form

Kepekli Light

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 paket (45 g)
porsiyon başı
Enerji
770 kj
184 kcal
Yağ
4,90g
Doymuş Yağ
2,400g
Karbonhidratlar
26,70g
Şeker
1,70g
Fiber
5,0g
Protein
5,90g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 12 Ara 20 11:51 ÖÖ
%9
TGD*
(184 kal)
9% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%61)
 
Yağ (%25)
 
Protein (%14)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
184
Yağ
4,9g
Karb
26,7g
Prot
5,9g
1 paket (45 g) içinde 184 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %25 yağ, %61 karb, %14 prot.

Eti Form ile ilişkili Atıştırmalıklar:

Mahlep Ciya Corek Otu
Kepekli Bisküvi
Hurma, İncir Ve Çiyalı Tam Buğday Unlu Bisküvi
Bitter Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi
Tam Çavdarlı Ekşi Mayalı
Bitter Çikolata Kaplı
  Daha Fazla Eti Form Atıştırmalıklar Ürünleri

Daha fazla Eti Form ürünleri:

Bitter Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi
Domates Zeytin Kekik
Kırmızı Meyveli Çok Tahıllı Gevrek
  Bütün Eti Form ürünlerini göster

Başka türde Atıştırmalıklar :

Kraker
Patates Cipsi
Havaya Patlayan Patlamış Mısır
  Daha Fazla Atıştırmalıklar Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Çerezos Cheese & Onion
Rolling Pops Milk Corn Flavored Chickpea Chips
Claimont Lava Waves Spicy Tomato And Herbs
Herbalife Cips
Cheetos Maxx
Rivos Yoğurt Mevsim Yeşillikleri


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.